Category
MobileLogo
076 30 300 69 
Zakelijke klant Particuliere klant
    Categorie

Veegmachines

Met een veegmachine houdt u uw terrein schoon en veilig voor werknemers en klanten. Doeltreffende en met weinig krachtsinspanning. De veegmachines van UDO BÄR zijn het hele jaar door inzetbaar voor bladeren, aarde en grit. U vindt alle modellen in onze webshop.
En als u advies nodig hebt, helpen wij u graag .

7 resultaten
Kärcher schrobzuigmachine BD 43/25 C Bp Pack
Kärcher schrobzuigmachine BD 43/25 C Bp Pack
binnen 2 weken
Kärcher Veegmachine KM 70/15 C, veegbreedte 480 - 700 mm
Kärcher Veegmachine KM 70/15 C, veegbreedte 480 - 700 mm
hand-aandrijving, veeg B 480-700mm, 42l, 1hoofdwals, 1zijborstel, 2wielen, 1zwenkwiel
binnen 2 weken
Kärcher schrobzuigautomaat BD 43/35 C Ep
Kärcher schrobzuigautomaat BD 43/35 C Ep
binnen 2 weken

Veegmachines kopen

Veegmachines besparen u tijd en kracht en reinigen optimaal. U hoeft niet langer stap voor stap moeizaam te werk te gaan (het vuil op hoopjes vegen en daarna met blik opnemen). Het vuil verdwijnt bijna als vanzelf. Er zijn drie soorten veegmachines: mechanisch, met accu en op benzine. Welke variant het meest geschikt is, hangt af van de grootte van het te reinigen oppervlak en hoe vaak de veegmachine gebruikt wordt. Professionele gebruikers kiezen beter voor een krachtige veegmachine op benzine.

Mechanische veegmachines

Bij gebruik van een mechanische veegmachine is spierkracht een must. Via een nagenoeg traploos verstelbare, ergonomische duwbeugel wordt de machine immers over het te reinigen terrein geleid. Deze beweging doet de walsen en schrobborstels roteren, die het vuil centraal onder de machine schuiven en daar in een opvangbak duwen. Constructies met schrobborstels aan beide kanten bieden een voordeel. Zo kan de machine ook vuil dat tegen een muur en in hoeken ligt bereiken.
Mechanische veegmachines kunnen een terrein tot 3.000 m² reinigen en zand, bladeren, peuken, kiezels en gelijkaardig verwijderen, zo lang deze niet te zwaar of te licht zijn. Met zware modellen is het moeilijk manoeuvreren. Te lichte modellen kunnen niet genoeg neerwaartse kracht uitoefenen om een terrein perfect te reinigen. Een goede mechanische veegmachine werkt vijf tot acht keer sneller dan een bezem en blik, helemaal zonder stroom of benzine.

Veegmachines op accu

Veegmachines op accu zitten qua vermogen tussen mechanische veegmachines en veegmachines op benzine in. Ze werken op dezelfde manier als mechanische veegmachines, maar reinigen grote oppervlakken nog sneller. Zonder spierkracht, want dankzij een door een accu aangedreven elektromotor loopt de machine moeiteloos over het terrein.
Afhankelijk van de grootte van het terrein moet de veegmachine op accu tussendoor dus nog even terug naar de oplader, voor vijf tot negen uur. Daarna moet de veegmachine op accu terug naar de oplader, voor vijf tot negen uur.

Veegmachines op benzine

Veegmachines op benzine behoren tot de topklasse. Ze hebben een vijf tot zeven pk krachtige viertaktmotor die op loodvrije superbenzine of in sommige gevallen zelfs op E10 werkt. Een oppervlak van 3.000 m² - uiterst grondig - reinigen is daardoor een fluitje van een cent.
Omdat deze machine zo goed reinigt, heeft hij een grote opvangbak nodig. Zo hoeft u niet na elk baantje de bak te legen. Doorgaans heeft zo’n bak een volume tussen 50 en 60 liter.
Om krachten te sparen, hebben veegmachines op benzine minstens één versnelling vooruit en één versnelling achteruit. Heel wat modellen kunnen met tot wel vijf versnellingen vooruit aan elk terrein en elke toepassing worden aangepast. Veegmachines op benzine zijn de zware jongens onder de veegmachines. Zelfs hardnekkig vuil en zware vuilresten zoals korstvorming en nat loof vormen geen probleem.

Accessoires voor veegmachines op benzine

Deze uitmuntende prestaties dankt de machine aan zijn opzetstukken, waarmee de machine aan elk terrein kan worden aangepast. Bijzonder handig is de sneeuwploeg, waarmee u het moeilijke en gevaarlijke werk met de sneeuwschep kunt vermijden.
Een goede machine kan snel worden omgebouwd en de sneeuwploeg wordt meegeleverd. Met de sneeuwploeg schuift u sneeuw simpel aan de kant – zonder krachtsinspanning en veilig op twee benen.
Veegmachines op benzine zijn het perfecte gereedschap voor alle professionals, die terreinen, opritten, evenementen- of beurshallen en grote ruimtes snel en efficiënt piekfijn willen houden.
Kijk ook eens in onze rubrieken Nieuws , Bestsellers  en Uitverkoop . Er valt altijd wel iets te ontdekken!

Merken van de categorie Veegmachines

Alles weergeven

Laatst bekeken
Alles weergeven