Category
Zakelijke klant Particuliere klant

Reiniging

U wilt de reinigingsprocessen in uw bedrijf optimaliseren en hier en daar zelf aan het poetsen slaan? Professionele reinigingsapparaten, hoogwaardige schoonmaakmiddelen en professionele reinigingsmachines van UDO BÄR helpen u om zelfs het meest hardnekkige vuil te verwijderen.
Ontdek ze meteen of vraag gratis en vrijblijvend advies van een expert van UDO BÄR aan .

478 resultaten

Topseller

Hoe u de reiniging in uw bedrijf optimaliseert

Bij het reinigen mag u in uw bedrijf niets aan het toeval overlaten, want een schone werkomgeving zorgt voor tevredener werknemers. Dat heeft meestal een invloed op de productiviteit en dus ook het succes van uw bedrijf.
Om de reinigingsprocessen in uw bedrijf te optimaliseren, moet u eerst de huidige stand van zaken analyseren: Wanneer worden welke reinigingstaken uitgevoerd? Wie is waarvoor verantwoordelijk? Welke taken worden vaak uitgesteld of zelfs helemaal niet uitgevoerd?
Denk daarbij ook aan het volgende: Zelfs wanneer spullen regelmatig wordt gepoetst, wil dat niet zeggen dat ze automatisch hygiënisch schoon zijn. Onzichtbare kiemhaarden zitten vooral op toiletten, in keukens en op voorwerpen die door veel personen worden aangeraakt, waaronder deurklinken, telefoonhoorns, toetsenborden en headsets.
U kunt er uiteraard ook voor kiezen om de reiniging van uw bedrijf toe te vertrouwen aan een schoonmaakbedrijf. Met professioneel schoonmaakgerei kunt u het echter ook zelf doen. Hier vindt u een paar tips. U kunt ook gratis en vrijblijvend advies van UDO BÄR aanvragen .

Professionele reinigingsapparaten

Professionele reinigingsapparaten helpen uw schoonmaakpersoneel om grondig en efficiënt te reinigen in uw bedrijf. Of het nu gaat om handmatige reiniging, basisreiniging of onderhoud van het buitenterrein is, de professionele reinigingsapparaten van UDO BÄR leveren topprestaties, hebben een eenvoudige, ergonomische bediening, een lange levensduur en zijn zuinig in verbruik. Zelfs wanneer ze elke dag urenlang gebruikt worden.

Schoonmaakproducten

De schoonmaakproducten maken het verschil. Daarom kiest u best voor een product dat is aangepast aan het te verwijderen vuil. Zo verkrijgt u een schoner en hygiënischer resultaat. U verlengt er bovendien ook de levensduur van de spullen die gereinigd moeten worden mee. Door de verkeerde schoonmaakproducten te gebruiken, kunnen materialen beschadigd raken of zelfs onbruikbaar worden.
Bij UDO BÄR is de behoefte van de klant het allerbelangrijkste. Daarom bieden we u gratis en vrijblijvend reinigingsadvies aan. Neem nu contact met ons op en ontdek welke producten het best passen bij wat u in uw bedrijf nodig hebt .

Handmatige reiniging

Zelfs wanneer u de basisreiniging overlaat aan een externe dienstverlener, mag u de handmatige reiniging niet vergeten. Hierbij draait het vooral om het sensibiliseren van uw werknemers voor het opruimen van vuil. Uit ervaring weten we dat de geautomatiseerde standaardreiniging voor sommige plaatsen of bepaalde spullen niet altijd volstaat. Hier kan handmatige reiniging een handje helpen. In sommige gevallen is dat zelfs efficiënter, omdat u zich kan aanpassen aan het soort vuil en de graad van vervuiling. Bovendien is het soms ook gewoon sneller, om vlug even wat met de hand te poetsen. Meer informatie over handmatige reiniging vindt u hier .

Professionele reinigingsmachines of reinigingsmachines voor bedrijven

Voor de professionele reiniging in uw bedrijf hoeft u niet per se terug te vallen op een schoonmaakbedrijf. Met behulp van professionele reinigingsmachines kunt u dat ook zelf efficiënt uitvoeren, want de machines doen voor u het zware werk. Maak gebruik van krachtige industriële stofzuigers , hoogwaardige schrobmachines  of uitstekende outdoor-reinigingsapparaten .
Kijk ook eens in onze rubrieken Nieuws , Bestsellers  en Uitverkoop . Er valt altijd wel iets te ontdekken.
U wenst persoonlijk advies? We zijn u graag van dienst! Neem gerust contact met ons op .

Merken van de categorie Reiniging

Alles weergeven

Laatst bekeken
Alles weergeven