Category
MobileLogo
Zakelijke klant Particuliere klant
    Categorie

Verzendzakken

U bent op zoek naar een snelle, veilige en eenvoudige verpakking voor platte of middelgrote spullen? Verzendzakken zijn de perfecte oplossing, onder andere omdat verzendzakken verkrijgbaar zijn in verschillende vormen materialen. Of het nu papieren verzendzakken, plastic verzendzakken of zakken van papier of karton zijn of met luchtkussenfolie gevoerd, verzendzakken zijn altijd een uitstekende keuze en helpen uw verzending te optimaliseren.
8 resultaten
Raja Hersluitbare envelop van 2 lagen kraftpapier
Raja Hersluitbare envelop van 2 lagen kraftpapier
in verschillende maten
direct leverbaar
(1-2 dagen)
Raja Bruine luchtkussenenvelop
Raja Bruine luchtkussenenvelop
zelfklevende sluiting, in verschillende maten
direct leverbaar
(1-2 dagen)
Raja Envelop met luchtkussens Super
Raja Envelop met luchtkussens Super
wit, met lijmsluiting, in verschillende maten
direct leverbaar
(1-2 dagen)
Raja Envelop met luchtkussens mat zwart
Raja Envelop met luchtkussens mat zwart
PE/kraftpapier, met kleefstrip
direct leverbaar
(1-2 dagen)
Raja Envelop met scheurstrook
Raja Envelop met scheurstrook
van kraftpapier, in bruin, met lijmsluiting, in verschillende maten
direct leverbaar
(1-2 dagen)
Envelop met scheurstrook
Envelop met scheurstrook
massief karton, bruin, in verschillende maten
direct leverbaar
(1-2 dagen)
Folie-envelop van PE
Folie-envelop van PE
80 µm, zelfklevend, wit, in verschillende maten
direct leverbaar
(1-2 dagen)
Envelop met achterwand
Envelop met achterwand
zelfklevende sluiting, bruin, in verschillende maten
direct leverbaar
(1-2 dagen)

Wat zijn verzendzakken?

Verzendzakken zijn verpakkingen voor platte tot middelgrote artikelen. Bijvoorbeeld voor brieven, folders, catalogi, maar ook textiel, cd’s of boeken. In principe doen verzendzakken hetzelfde als alle andere verpakkingen; ze zijn bedoeld om de inhoud tijdens transport te beschermen tegen nieuwsgierige blikken en beschadiging.

Verzendzakken zijn gewoonlijk van papier, karton, golfkarton of kunststoffolie. Vaak worden alleen enveloppen of verpakkingen met een zakvorm als verzendzakken beschouwd. Toch vallen ook dozen onder de noemer verzendzakken.

Het assortiment van UDO BÄR bevat een ruime selectie uiteenlopende verzendzakken. Mocht u twijfelen over welke verzendzak het meest geschikt is voor uw behoefte, neem dan gerust contact met ons op. We geven u graag advies.

Luchtkussenenvelop of verzendzak met bubbeltjesplastic

Luchtkussen enveloppen zijn stabiele enveloppen van stevig papier, die vanbinnen zijn voorzien van een zachte luchtkussenfolie. De voordelen zijn duidelijk: zelfs kwetsbare producten kunnen in een bubbel envelop gemakkelijk en veilig worden verzonden. Het is bovendien handig dat een luchtkussenenvelop doorgaans een geïntegreerde kleefstrip heeft. Zo kunt u de bubbeltjes envelop snel en eenvoudig sluiten.

UDO BÄR heeft luchtkussenenveloppen in diverse vormen en formaten. Ze zijn daarom uitstekend geschikt voor het snel en eenvoudig versturen van uiteenlopende artikelen.

Postdozen

Een postdoos is een platte doos met een klapdeksel. De clou van een klapdeksel is dat die vastzit aan de doos en heel gemakkelijk kan worden opengeklapt. Postdozen worden gevuld met het deksel opengeklapt en worden vervolgens met een insteeksluiting dichtgemaakt. Die sluiting kan eventueel extra worden vastgemaakt met plakband.

Dozen met deksel

Een doos met deksel heeft net als een postdoos een deksel. Dat zit echter niet vast aan de doos zelf. In plaats daarvan wordt het deksel voor verzending los over de doos geplaatst en eventueel nog met plakband of omsnoering vastgezet. Dozen met deksel zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes en formaten.

Doorzichtige verzendzakken

De zogenaamde paklijstenveloppen vallen ook onder de noemer verzendzakken. Hier moet de inhoud niet worden beschermd tegen nieuwsgierige blikken, maar moet die juist goed zichtbaar zijn. Per slot van rekening wordt een paklijstenvelop gebruikt voor pakbonnen, facturen of andere informatie die belangrijk is voor een vlotte verzending. Doorzichtige verzendzakken zijn uitstekend geschikt om belangrijke informatie snel te kunnen zien.

Mediaverpakkingen

Mediaverpakkingen zijn de ideale verpakking voor wanneer u gegevensdragers wilt verzenden, zoals dvd’s, cd’s, Blu-ray disks of softwareproducten. De robuuste verpakking is aangepast aan het formaat van de gegevensdragers en beschermt de inhoud uitstekend tegen schokken. Zo wordt beschadiging voorkomen.

Bent u op zoek naar voordelige aanbiedingen? Neem dan zeker een kijkje in onze rubriek “Magazijnverkoop” of scrol door onze rubriek “Topseller”.

Laatst bekeken
Alles weergeven