Category
MobileLogo
076 30 300 69 
Zakelijke klant Particuliere klant
    Categorie

Plakband en afrollers

In bijna elk bedrijf wordt wel plakband gebruikt. In de verpakkingsindustrie is plakband echter wel heel belangrijk. Om processen te optimaliseren worden hier ook vaak plakbandafrollers of plakband dispensers gebruikt. Bij UDO BÄR vindt u een brede selectie plakband en tape en diverse hulpmiddelen.
55 resultaten
Raja PP-plakband met hotmelt lijm
Raja PP-plakband met hotmelt lijm
in verschillende kleuren en maten
direct leverbaar (1-2 dagen)
papieren plakband
papieren plakband
van krachtpapier in bruin, lijm van natuurrubber, in verschillende uitvoeringen
direct leverbaar (1-2 dagen)
Raja Low-noise PP-plakband met acrylaatlijm
Raja Low-noise PP-plakband met acrylaatlijm
voor lichte tot middelzware pakketten, L 66 m, in verschillende uitvoeringen
direct leverbaar (1-2 dagen)
Raja Papieren plakband, lengte x breedte 50 m x 50 mm
Raja Papieren plakband, lengte x breedte 50 m x 50 mm, 1 RO
papier/lijm natuurrubber, LxB 50m x 50mm, dikte 110 µm, bruin
direct leverbaar (1-2 dagen)

Wat is plakband?

Plakband of tape of verpakkingstape is een dragermateriaal in de vorm van een strook dat aan één of aan beide zijden bedekt is met kleefstof. In de verpakkingsindustrie wordt plakband gebruikt om verzendmateriaal of verpakkingszakken snel en veilig te sluiten.

Wat is een plakbandafroller?

Een plakbandafroller, tapeafroller, of kortweg afroller is een praktisch hulpmiddel wanneer u plakband of tape wilt gebruiken om verpakkingen te sluiten. U plaatst een rol plakband in de afroller en kunt het onmiddellijk gemakkelijker en sneller verwerken. U zet de afroller op de te sluiten verpakking, oefent een klein beetje druk uit en rolt het plakband langzaam af. U hoeft niet naar het begin van het plakband te zoeken en u hebt geen schaar nodig om het plakband door te knippen.

Het assortiment van UDO BÄR bevat zowel plakband in verschillende uitvoeringen als diverse afrollers voor uiteenlopende toepassingen: van industriële plakbandafrollers tot Tesafilm®-afrollers voor gebruik op kantoor. Een klein overzicht:

Plakband, verpakkingstape of dubbelzijdig tape

Sommigen noemen het plakband of verpakkingsplakband, anderen verpakkingstape, weer anderen gewoon tape. Hoe u het ook wilt noemen, het wordt meestal gebruikt om verpakkingen mee te sluiten. In het assortiment van UDO BÄR vindt u veel verschillende soorten plakband. U vindt er ongetwijfeld wat u nodig hebt.

Een bijzondere soort plakband is dubbelzijdig plakband of dubbelzijdige tape, die aan beide zijden kleeft. Deze wordt gebruikt als montagetape, om dingen vast te zetten, om vloerbedekking te leggen of als universeel plakband.

Smalle plakbandafrollers en tape afrollers

Er zijn smalle afrollers voor doorzichtig, smal plakband. Deze afrollers worden ook wel mini-afrollers genoemd. Op kantoor en in het magazijn worden smalle plakbandafrollers gebruikt om doorzichtig plakband gemakkelijk af te rollen en af te snijden. Naast het miniformaat zijn er ook smalle plakbandafrollers in een grotere uitvoering. Die zijn geschikt voor grotere rollen plakband.

In vergelijking met de mini-afroller is de tape afroller duidelijk breder. UDO BÄR heeft tape afrollers in de gangbare tapebreedtes.

Handafrollers en tafelafrollers

Zoals de naam al aangeeft, wordt een handafroller met de hand vastgehouden om het plakband op een verpakking aan te brengen en op of rond de verpakking af te rollen.

Tafelafrollers staan op tafel. Vaak zijn ze voorzien van zuignappen zodat ze stevig staan.

Bij UDO BÄR vindt u precies het plakband en de afroller die geschikt is voor uw toepassing. Hebt u vragen over plakband of afrollers, dan beantwoorden we die graag. Neem gerust contact met ons op!

Merken van de categorie Plakband en afrollers

Alles weergeven

Laatst bekeken
Alles weergeven