Content
MobileLogo
Zakelijke klant Particuliere klant
Promoties

Huidige vouchers en promoties van UDO BÄR

Wil je gemakkelijk en overzichtelijk de beste prijs voor je aankopen? Neem dan een kijkje op onze promotiepagina. Wij bieden u actuele vouchers en promoties in één oogopslag. Zo weet je zeker dat je de beste prijs krijgt. Als je vragen hebt over het inwisselen van de vouchers, vind je alle informatie in onze instructies.

Blijf hier op de hoogte zodat u geen vouchers en promoties mist. Vind hier alle nieuwste codes, inwisselvoorwaarden en meer informatie. 

Bespaar op tot 100.000 artikelen uit de sectoren bedrijfsuitrusting, magazijnbenodigdheden, transportsystemen, veiligheidsuitrusting, kantooruitrusting en kantoorbenodigdheden.

Newsletter

Door u in te schrijven op onze nieuwsbrief blijft u altijd op de hoogte van acties en producten. Tevens ontvangt u eenmalig 10% korting op uw volgende bestelling.

Informatie: U ontvangt de kortingscode van 10 % per e-mail na inschrijving.

Nieuwe klant korting

Bent u een nieuwe klant? Verzeker u dan van onze nieuwe klantenbon en bespaar 20% op uw eerste bestelling. Levering is gratis en zonder minimum bestelwaarde!

Hoe kan de code worden ingewisseld?

Hoe kan ik de code inwisselen? Om onze code te verzilveren, moet u eerst het gewenste product selecteren en in de winkelwagen plaatsen. Doorloop vervolgens het bestelproces en vul alle benodigde velden in. Controleer vervolgens uw bestelgegevens in het overzicht. Onder punt 3 kunt u uw kortingscode invoeren, waarna de korting wordt verrekend.

De verlaagde prijzen voor promoties worden weergegeven en direct van het product afgetrokken.
Wij willen u er nogmaals op wijzen dat u op de juiste spelling moet letten bij het invoeren van de vouchercode. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

De UDO BÄR Online-Shop

  • Bespaart tijd en geld: gemakkelijk zoeken, snel vinden en bestellen - 24 uur per dag, 365 dagen per jaar
  • Altijd up-to-date: dagelijks bijgewerkte productaanbiedingen en nieuwe producten
  • 20% Welkomstkorting

De UDO BÄR Newsletter

  • Actuele aanbiedingen
  • Nieuwtjes
  • Acties
  • 10% Welkomstkorting