Category
MobileLogo
076 30 300 69 
Zakelijke klant Particuliere klant
    Categorie

Afvalscheidingsbakken

In de moderne arbeidswereld wordt afval  niet zomaar, maar systematisch verwijderd. Om het scheiden van afval te vereenvoudigen, heeft UDO BÄR afvalscheidingsbakken. Deze maken het gemakkelijker om papier, metaal, kunststof en glas van elkaar te scheiden, iets waar bedrijven toe verplicht zijn.
In het assortiment van UDO BÄR vindt u zeer uiteenlopende afvalscheidingsbakken. De keuze is groot, zodat we kunnen voorzien in de uiteenlopende behoeften van onze klanten. Overtuig uzelf of laat u gratis en vrijblijvend adviseren. Neem nu contact op met een van onze experts .

21 resultaten
container Citybac van gerecycled materiaal, 120 l
container Citybac van gerecycled materiaal, 120 l
120l, HxBxD 900x480x558mm, romp HDPE RAL7021, uv-/lichtbestendig, 2wielen
binnen 1 week
Gegalvaniseerde grote afvalcontainer
Gegalvaniseerde grote afvalcontainer
1100l, romp verzinkt, HxBxD 1450x1360x1060mm, 4wielen
binnen 1 week
stumpf Vuilniszak, 10 l, transparant
stumpf Vuilniszak, 10 l, transparant
10l, transparant
(PK = 250 PCE)
binnen 2 weken

Wat is een afvalscheidingsbak?

Afvalbakken zijn er om afval in te verzamelen. In de omgangstaal worden ze dan ook vaak vuilbak genoemd. Om afval correct te kunnen scheiden, is een gewone afvalbak in principe echter niet voldoende. Daarom zijn er afvalscheidingsbakken die het systeem van afvalscheiding optimaliseren. Daarbij speelt vooral functionaliteit een hoofdrol.
De vereisten waaraan een afvalscheidingsbak moet voldoen variëren van bedrijf tot bedrijf. Terwijl een kantine een tafelafvalemmer van 1,5 liter nodig heeft, vereist een boerderij al snel een grote afvalbak met een volume van meer dan 1.000 liter of zelfs een afvalcontainer. Van eenvoudige papiermanden tot vuurvaste afvalbakken – de vereisten aan afvalscheidingsbakken zijn uiterst complex.
UDO BÄR heeft een zeer breed assortiment als antwoord hierop. U vindt er ongetwijfeld een afvalscheidingsbak die exact voldoet aan uw specifieke behoeften.
Kijk zeker eens in onze webshop of neem contact op met een van onze experts voor gratis, vrijblijvend advies .
HET afvalsysteem bestaat niet. Elk bedrijf moet daarom zijn eigen afvalsysteem creëren, afgestemd op de individuele behoeften. U kunt zelf een oplossing op maat samenstellen uit de volgende opties:

Vuilniszakhouders

Vuilniszakhouders vormen een alternatief voor de klassieke vuilnisbak. Het handige aan een vuilniszakhouder is dat er geen beperking qua volume is, zoals met een vuilbak. In de plaats daarvan kan de volledige omvang van de vuilniszak worden benut. Er bestaan vuilniszakhouders in diverse uitvoeringen, bijvoorbeeld met of zonder deksel. Zonder deksel kunt u afval bijzonder snel en eenvoudig verwijderen, met deksel gaat u de verspreiding van onaangename geurtjes tegen. Bovendien zijn er vuilniszakhoudersystemen met een frame voor meerdere vuilniszakken, wat het scheiden van afval vergemakkelijkt. Vuilniszakken vindt u eveneens in het assortiment van UDO BÄR .

Systeemcontainers in plaats van gewone afvalbakken

Er zijn verschillende soorten afval, soms veel, soms weinig. Systeemcontainers vergemakkelijken het scheiden, omdat ze bijvoorbeeld in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn. Bovendien zijn er gelijkaardige modellen in diverse formaten verkrijgbaar. Bij UDO BÄR worden systeemcontainers ook wel professionele vuilbakken genoemd.

Restafvalcontainers van 240 liter  

Produceert u in uw bedrijf grote hoeveelheden restafval? In het assortiment van UDO BÄR vindt u ook grote afvalcontainers of andere speciale oplossingen die afgestemd zijn op de behoeften van onze klanten.

Afvalcontainers

Net als een afvalbak of een vuilnisbak is ook de afvalcontainer een verzamelplaats voor afval. Alleen is een afvalcontainer veel groter, waardoor de inhoud van meerdere afvalbakken in slechts één afvalcontainer past. Bij UDO BÄR vindt u diverse modellen in dezelfde kleuren als de systeemcontainers. Zo is het overgieten van een afvalbak in de juiste afvalcontainer een fluitje van een cent.

Kijk ook eens in onze rubrieken Nieuws , Bestsellers  en Uitverkoop . Er valt altijd wel iets te ontdekken.
U wenst persoonlijk advies? We zijn u graag van dienst! Neem gerust contact met ons op .

Merken van de categorie Afvalscheidingsbakken

Alles weergeven

Laatst bekeken
Alles weergeven