Category
Zakelijke klant Particuliere klant

Verpakkingsbescherming

U wilt artikelen en andere zaken verzenden? Dan dient u deze goed te beschermen. Om te zorgen dat de producten tijdens transport niet beschadigd raken, beschermt u ze met een speciale beschermende verpakking. Het assortiment verpakkingsbescherming van UDO BÄR bevat daarvoor tal van producten. Uiteraard allemaal van hoogwaardig materiaal, eenvoudig in gebruik, voor optimale bescherming van uw producten.
40 resultaten

Goederen veilig verzenden met het beschermingsmateriaal uit het assortiment van UDO BÄR

Als u goederen veilig wilt verzenden, moet u deze goed verpakken. Bent u op zoek naar betrouwbare verpakkingsbescherming, dan bent u bij UDO BÄR aan het goede adres. Wij bieden voor allerlei artikelen de optimale bescherming. Verpakkingspapier, opvul-materiaal en schokabsorberend materiaal, stretchfolie en wikkelmachines, bij UDO BÄR vindt u hoogwaardig materiaal tegen een aantrekkelijke prijs.

 

Pakpapier – veilig, praktisch, functioneel

Natronpapier is vanwege het gebruikte materiaal uitstekend geschikt als verpakkingsbescherming voor uw producten. Met afmetingen van 300 x 500 millimeter kunt u er kleine en grote voorwerpen mee verpakken en vervolgens veilig verzenden. Het papier wordt op rollen geleverd, zodat u het ruimtebesparend kunt bewaren en steeds opnieuw gebruiken. De rollen zijn verkrijgbaar in diverse formaten, zodat u afhankelijk van de afmetingen van uw producten het juiste formaat kunt kiezen.

 

Ook golfkarton is geschikt als vulmateriaal voor dozen. het is recyclebaar en dus bijzonder milieuvriendelijk. U kunt golfkarton waar nodig gebruiken, ongeacht de afmetingen van uw producten. Bovendien is dubbellaags golfkarton uitstekend geschikt als tussenlaag, in het geval u meerdere producten in één doos wilt verpakken.

 

Opvul- en schokabsorberend materiaal als optimale verpakkingsbescherming

Liggen producten tijdens transport los in de doos, dan bestaat de kans dat ze beschadigen. Dit kunt u voorkomen met het opvul- en schokabsorberend materiaal uit het assortiment van UDO BÄR. Schuimfolie is niet alleen geschikt als tussenlaag tussen afzonderlijke producten, maar ook als opvulmateriaal. Deze folie wordt geleverd in een handige dispenser en kan gemakkelijk worden uitgenomen en ruimtebesparend worden bewaard. De folie is van polyethyleen en is doorzichtig. De folie is om de 30 centimeter geperforeerd en is 1,5 millimeter dik. Deze verpakkingsbescherming is verkrijgbaar in verschillende formaten, zodat u steeds voor al uw producten over het passende verpakkingsmateriaal beschikt.

Een van de meest voorkomende oorzaken van transportschade is lege ruimte in de verzenddoos. Het juiste opvulmateriaal in de verpakking biedt dan uitkomst, zodat uw producten voldoende zijn beschermd. Opvulmateriaal is voordelig, maar dient vooral één belangrijk doel: de verpakte goederen onbeschadigd bij uw klanten laten aankomen.

Bovendien is dit vulmateriaal uiterst eenvoudig te gebruiken en kunt u er zowel lichte als heel zware producten mee verpakken. Dit schokabsorberende opvulmateriaal wordt geleverd in zakken van 400 liter, zodat u deze verpakkingsbescherming altijd op voorraad hebt.

 

Luchtkussens voor extra bescherming

Moet u bijzonder kwetsbare artikelen verzenden, dan is luchtkussenfolie onmisbaar. Met twee lagen van deze luchtkussen verpakking beschermt u uw artikelen optimaal en door het lage gewicht bespaart u ook op verzendkosten. Deze verpakkingsbescherming wordt geleverd op rollen in verschillend formaat.

 

Beschermingsmateriaal van topkwaliteit voor het beschermen lichte en zware producten

Bij het verzenden van uw producten dient u er altijd op te letten dat er geen transportschade kan ontstaan. Hierbij kan het beschermende verpakkingsmateriaal in het assortiment van UDO BÄR u helpen. U kunt er lege ruimte mee opvullen en uw goederen veilig mee verpakken. Zo maakt u niet alleen uw klanten blij, maar verbetert u ook uw bedrijfsimago.

Laatst bekeken
Alles weergeven