Category
MobileLogo
Zakelijke klant Particuliere klant
    Categorie

Verpakkingspapier

Bij UDO BÄR vindt u de juiste verpakkingsmiddelen en -systemen voor uw artikelen – van verpakkingspapier en natronpapier tot waterafstotend oliepapier. In onze webshop vindt u gegarandeerd wat u zoekt. We geven u graag gratis advies op maat .
19 resultaten
Raja Gerecycled pakpapier
Raja Gerecycled pakpapier
op rol, bruin, verschillende uitvoeringen
direct leverbaar
(1-2 dagen)
Raja Pakzijde
Raja Pakzijde
in verschillende maten
direct leverbaar
(1-2 dagen)
Raja Gerecycled pakpapier
Raja Gerecycled pakpapier
in bruin, in verschillende maten en diktes
direct leverbaar
(1-2 dagen)
Gekreukt papier, lengte x breedte 160 m x 680 mm
Gekreukt papier, lengte x breedte 160 m x 680 mm, 1 RO
LxB 160m x 680mm, papier, 70g/m², bruin
direct leverbaar
(1-2 dagen)
Opvulpapier van gerecycled papier
Opvulpapier van gerecycled papier
in bruin, L 220 m, in verschillende breedtes
direct leverbaar
(1-2 dagen)
Pakpapier
Pakpapier
bruin, in verschillende uitvoeringen
direct leverbaar
(1-2 dagen)

Waardevolle artikelen met pakpapier beschermd

Het inpakpapier in het assortiment van UDO BÄR is uiterst efficiënt beschermingsmateriaal in de vorm van verpakking. Dit papier is verkrijgbaar in diverse formaten, zodat u vindt wat u nodig hebt en u afzonderlijke producten optimaal kunt verpakken. Het pakpapier is gemaakt van scheurvast materiaal voor een hoge mate van bescherming en hoogwaardig comfort. Met deze bescherming is inpakken kinderspel! Voor een ideaal gebruik bevestigt u het papier op een Secare-rol, zodat het gemakkelijk en snel kan worden afgerold.

 

Verpakkingspapier is speciaal bedoeld voor het verpakken van producten en goederen. Het kan bijvoorbeeld om artikelen worden gewikkeld, als opvulmateriaal of als tussenlaag worden gebruikt en het zorgt voor een extra beschermende laag rond de verpakte voorwerpen. Het papier wordt vaak gebruikt om spullen te versturen. In de shop van UDO BÄR vinden klanten een ruime selectie van verpakkingspapier in diverse afmetingen en uitvoeringen, zoals natronpapier, oliepapier, zijdepapier en golfkarton. Naast de formaten en hoeveelheden die in de shop beschikbaar zijn, zijn er nog andere papierformaten op aanvraag leverbaar. U kunt zowel papier in vellen als op rollen bestellen. Alle soorten verpakkingspapier zijn van topkwaliteit en zijn geschikt voor professioneel gebruik.

 

Natronpapier – milieuvriendelijk en recyclebaar

Het natronpapier uit de webshop van UDO BÄR is milieuvriendelijk en recyclebaar. Het kan worden geleverd in bruine vellen met een breedte van 75 of 100 centimeter. De massa van dit papier bedraagt 80 gram per vierkante meter. Het papier is eveneens beschikbaar op rol. Zijdepapier is ideaal voor het verpakken van glas of porselein: het is dun, soepel, recyclebaar en wit van kleur. Doordat het zo soepel is, past het papier zich optimaal aan het te verpakken voorwerp aan. Het zijdepapier heeft een massa van 25 gram per vierkante meter en is eveneens verkrijgbaar in vellen of op rol.

 

Waterafstotend oliepapier: de beste bescherming tegen vocht of roest

Wanneer verpakte spullen beschermd moeten worden tegen vocht of roest, dan is oliepapier een goede keuze. Dit is een soort kraftpapier met paraffinelaag die waterafstotend is. Net als het natronpapier heeft het een massa van 80 gram per vierkante meter.
Tot slot omvat ons verpakkingsassortiment ook golfkarton op rollen. Golfkarton is milieuvriendelijk en naar keuze in twee of drie lagen leverbaar. Dankzij zijn hoge schokabsorberende eigenschappen is het bijzonder geschikt als opvulmateriaal of tussenlaag. Het golfkarton wordt geleverd op rollen, waardoor u heel wat plaats bespaart.

 

Naast de diverse verpakkingsmaterialen vindt u bij UDO BÄR een breed aanbod aan bijpassende accessoires. Zo kunt u uw goederen per stuk verpakken en neemt het arbeidscomfort voor uw medewerkers toe. Profiteer van de bijzonder hoge kwaliteit en gunstige prijzen en bestel uw verpakkingspapier vanaf nu bij UDO BÄR.

Laatst bekeken
Alles weergeven