Category
Zakelijke klant Particuliere klant
    Categorie

Snijsystemen

Snijdt u regelmatig papier, folie of ander materiaal? Snijsystemen maken het werk voor u aanzienlijk lichter. U legt een rol van het benodigde materiaal in de zogenaamde rolhouder, u rolt het materiaal af en snijdt het in een vloeiende beweging door. Zo bespaart u tijd én verhoogt u de veiligheid bij het snijden.
13 resultaten

Wat zijn snijsystemen?

Snijsystemen zijn snijgereedschappen die zowel op kantoor als in het magazijn kunnen worden gebruikt om mechanisch of elektronisch tal van materialen te snijden, bijvoorbeeld papier, karton, folie of offsetplaten. Een combinatie van meerdere snijgereedschappen vormt samen een snijsysteem, dat ook kan worden geautomatiseerd om de processen in uw bedrijf te optimaliseren en efficiënter te maken.

Snijsystemen kunnen uiterst complex, maar ook eenvoudig van opzet zijn. Zo zijn er eenvoudige snijgereedschappen zoals snijstandaarden in verschillende uitvoeringen en papierafrollers.

Of het nu gaat om een handbediende snijstandaard of een snijsysteem met diverse componenten, een precieze snede en maximale veiligheid hebben de hoogste prioriteit.

UDO BÄR geeft u graag advies op maat over de snijsystemen die het meest geschikt zijn voor uw behoeften. Neem nu contact met ons op, zodat we u kunnen adviseren over het snijgereedschap waarmee u uw processen kunt optimaliseren.

Snijstandaarden en papierafrollers

Een snijstandaard of een papierafroller is een houder die u kunt gebruiken om inpakpapier of folie te snijden. Eerst plaatst u een rol papier of folie in de snijstandaard of rolhouder. Vervolgens trekt u de gewenste hoeveelheid van de rol. Voor een strakke snede heeft de snijstandaard een mes waar u de folie of het papier langs trekt. Zo kunt u de gewenste hoeveelheid snel en zonder gevaar voor verwondingen afsnijden. De snijstandaard is zo een praktisch hulpmiddel in de verpakkingstechniek. Bij UDO BÄR vindt u tal van snijstandaarden, afrolsystemen en papierafrollers in diverse formaten.

Horizontale en verticale snijstandaarden

Snijstandaarden zijn er in diverse uitvoeringen, bijvoorbeeld in verschillende breedtes voor rollen van verschillende breedte.

Er zijn snijstandaarden die horizontaal staan of horizontaal aan de muur kunnen worden bevestigd. Als alternatief vindt u in het assortiment van UDO BÄR ook verticale snijstandaarden, ook als staand model of voor wandmontage.

De bediening van horizontale en verticale snijstandaarden is nagenoeg identiek. U beslist zelf waar uw voorkeur naar uitgaat of waar u plaats voor hebt. Denk dus goed na over waar u de snijstandaard wilt hebben en beslis dan of de horizontale of de verticale variant beter past.

Dubbele snijstandaard

Moeten op uw verpakkingsafdeling verschillende materialen worden gesneden, zoals luchtkussenfolie en inpakpapier? Dan is een zogenaamde dubbele snijstandaard aan te bevelen.

Dit snijsysteem biedt plaats aan twee rollen verschillend materiaal. Dubbele snijstandaarden zijn gewoonlijk horizontaal uitgevoerd. De rollen worden boven elkaar in de dubbele snijstandaard gelegd.

Verticale snijstandaarden plaatst u gewoon naast elkaar om meerdere snijstandaarden te combineren.

Wilt u individueel advies over welke snijsystemen voor u het meest geschikt zijn? Wij zijn u graag van dienst! Neem gerust contact met ons op.

Bent u op zoek naar voordelige aanbiedingen? In de rubrieken “Magazijnverkoop” of “Topseller” vindt u ongetwijfeld wat u zoekt.

Merken van de categorie Snijsystemen

Alles weergeven

Laatst bekeken
Alles weergeven