Category
MobileLogo
Zakelijke klant Particuliere klant

Lockersystemen

Uw werknemers of uw klanten willen hun waardevolle spullen graag veilig opbergen? Dan zijn lockers precies wat u nodig hebt. Of het nu kleine lockers zijn voor portemonnees en sleutels of grote lockers voor laptops en co., bij UDO BÄR vindt u wat u zoekt. Kijk nu op de site! Wenst u persoonlijk advies? We zijn u graag van dienst! Neem nu contact met ons op .

49 resultaten

Wat zijn lockers?

In een afsluitbare locker kunt u waardevolle spullen veilig bewaren. Het verschil met een garderobekast  zit hem vooral in de grootte: lockers zijn doorgaans kleiner, omdat ze geen plaats hoeven te bieden aan een volledige garderobe, maar slechts aan een handvol persoonlijke spullen. Daarom heeft een locker geen haken om kleding aan op te hangen, maar alleen een of meerdere legplanken.

Wat zijn lockerkasten?

Lockers worden ook wel lockerkasten genoemd. Uw werknemers of klanten gebruiken een lockerkast niet in z’n geheel, zoals bij een garderobekast wel het geval is, maar slechts een afsluitbaar deel van de lockerkast. De verschillende vakken of lockers kunnen in rijen op elkaar worden gestapeld.
Lockerkasten zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Hoe groot een locker moet zijn, hangt af van waar de locker voor gebruikt zal worden. Als er alleen maar een portemonnee en sleutel in moeten passen, dan is een kleine locker al voldoende. Voor een laptop of ander technisch materiaal zijn grotere lockers nodig.
Neem gerust contact  op met de experts van UDO BÄR om te bespreken welke lockerkasten het best passen bij wat u precies nodig hebt.

Metalen lockers: een veilige keuze

Lockers zijn bedoeld om waardevolle voorwerpen in te bewaren. Daarom zijn de deuren meestal van solide vol plaatstaal of staal om de inhoud tegen inbraakpogingen te beveiligen. Naast het gebruik van robuuste materialen draagt ook het slot bij aan de hoge veiligheid. Standaard worden hoogwaardige cilindersloten ingebouwd.

Laptopkasten

Lockerkasten met de afmetingen van een laptop worden ook wel laptopkast genoemd. Deze zijn bedoeld om een laptop op het werk, op kantoor, op school of op de universiteit veilig en ruimtebesparend in op te bergen. In het assortiment van UDO BÄR vindt u laptopkasten voor 10 laptops – indien gewenst ook met stopcontact, om de laptop op te laden.

Garderobekasten met locker

Het lijkt u handig om lockers in een garderobekast te integreren? Een uitstekend idee! Bij UDO BÄR vindt u garderobekasten met lockers, waarin zowel kleerhangers en schoenrekken als afsluitbare vakken zitten. De voordelen zijn duidelijk: u kunt er niet alleen uw jassen, mantels en schoenen in opbergen, maar evengoed uw persoonlijke waardevolle spullen.

Doorzichtige lockers

U wil graag zien wat er in uw lockers zit? Dan is een doorzichtige locker of een locker met kijkvenster een goede keuze. Het venster is vaak gemaakt van robuust acrylglas.
Kijk ook eens in onze rubrieken Nieuws , Bestsellers  en Uitverkoop . Er valt altijd wel iets te ontdekken.
U wenst persoonlijk advies? We zijn u graag van dienst! Neem gerust contact met ons op .

Merken van de categorie Lockersystemen

Alles weergeven

Laatst bekeken
Alles weergeven