Category
MobileLogo
076 30 300 69 
Zakelijke klant Particuliere klant
    Categorie

Verzenddozen

Bedrijven die elke dag goederen naar hun klanten verzenden, zijn aangewezen op speciale verpakkingsdozen. Tijdens het transport moeten de afzonderlijke producten immers altijd veilig verpakt zijn, zodat ze onbeschadigd aankomen. Voor elk artikel vindt u in het assortiment van UDO BÄR de geschikte verzenddozen. Maak gebruik van hoogwaardig verpakkingsmateriaal van karton tegen voordelige prijzen.
65 resultaten

Goederen veilig verpakken in kartonnen dozen

Wij bieden onder andere klassieke vouwdozen van golfkarton. Deze worden plat geleverd en kunnen ook plat worden bewaard, zodat uw voorraad verzenddozen maar weinig plaats inneemt. U hoeft ze alleen maar open te vouwen, te vullen en weer te sluiten. Wilt u de doos ook verzenden? Uiteraard vindt u bij ons ook , , en . En mocht het sluiten van de verzenddozen met tape voor u te omslachtig zijn, dan hebben we ook in ons assortiment.

De eenvoudige golfkartonnen verzenddozen zijn verkrijgbaar in enkel- en dubbelgolf in hoge kraftliner kwaliteit. Ze zijn recyclebaar en – afhankelijk van de grootte – geschikt voor goederen tot 50 kilo. Met meer dan 50 verschillende afmetingen hebben we voor bijna elke toepassing de juiste doos.

Kartonnen dozen in tal van formaten: modulaire verzenddozen en dozen met deksel

Als de verzendkosten afhangen van de grootte van de doos, dan zijn modulaire kartonnen dozen ideaal; deze zijn bijvoorbeeld precies afgestemd op het formaat van een europallet. Ook hier heeft UDO BÄR verschillende afmetingen in het assortiment.

Naast kartonnen dozen bevat ons assortiment verzenddozen ook andere producten, zoals papieren enveloppen, luchtkussenenveloppen en kunststof verzendenveloppen. Wij houden er rekening mee dat u snel moet kunnen verpakken en dat de afmetingen qua portokosten voordelig zijn.

Ook vindt u speciale verzenddozen in ons assortiment, zoals

  • verzenddozen voor mappen in A4-formaat of dozen met deksel waarmee u de hoogte van de doos kunt variëren.
  • Postdozen voor lagere verzendkosten: verkrijgbaar in verschillende afmetingen
  • Verzenddozen voor boeken en cd’s met zelfklevende sluiting: om eenvoudig en snel te kunnen verpakken

 

Verhuisdozen van UDO BÄR: robuust en praktisch

Wanneer een verhuizing gepland is – naar een andere vestiging of zelfs gewoon binnen het bedrijf –, zijn verhuisdozen onmisbaar voor een vlot verloop. Deze zijn eveneens van golfkarton en beschikbaar in verschillende formaten; ze zijn bijvoorbeeld perfect geschikt voor mappen of zelfs met een inzet voor hangmappen. Onze verzenddozen kunt u ook prima in uw archief gebruiken. Hebt u een markeerstift nodig om de verzenddozen te markeren? Bestel die dan meteen mee!

Dozen veilig sluiten, zo doet u dat

Omsnoering met staal- of kunststofband. Wanneer zware spullen in kartonnen dozen moeten worden vervoerd, is het niet altijd voldoende om de doos alleen met tape te sluiten. Hebt u nog speciale hoekbeschermers nodig? Ook die vindt u bij UDO BÄR, net als speciale messen om verzenddozen te openen.

 

Verzenddozen en passende accessoires bij UDO BÄR

Gripzakjes of platte zakjes: verzenddozen alleen zijn soms niet voldoende, bijvoorbeeld wanneer u meerdere kleine onderdelen wilt inpakken, die u met onze zakkensluiter gemakkelijk kunt sluiten. Wilt u de zakjes vooraf van een opschrift voorzien, dan vindt u ook daarvoor het juiste gereedschap in ons assortiment.

Luchtkussenzakjes zijn absoluut aan te raden voor kwetsbare goederen. Bij ons hebben deze zakjes een zelfklevende sluiting. Ook kunt u bij ons antistatische zakjes met of zonder druksluiting bestellen. En verpakt u producten liever apart, dan kunt u gewoon buisfolie gebruiken. Met een sealapparaat kunt u die gemakkelijk op de juiste lengte snijden en dichtsealen.

Verpakkingspapier: als vellen of op rollen – bij ons vindt u beide, evenals rollen golfkarton om uw te verpakken spullen nog beter te beschermen.

Luchtkussen- of schuimfolie: ook dit is beschikbaar op rollen of in een handige dispenser. Uiteraard kunt u bij ons ook de passende rolhouder voor uw rollen kopen.

Bij de golfkartonnen dozen met automatische bodem hoeft u de bodem van de doos niet meer te sluiten. Hebt u deze nodig met of zonder vouwgroeven? Met vouwgroeven kunt u de vulhoogte van uw verpakkingsdozen aanpassen – op die manier kunt u eventueel besparen op verzendkosten, wanneer deze op basis van het volume worden berekend. Of gebruikt u palletboxen voor verzending? Ook die hebben we in ons assortiment. We hopen snel contact met ons opneemt!

Laatst bekeken
Alles weergeven