Category
MobileLogo
Zakelijke klant Particuliere klant
    Categorie

Afvalbakken

Afvalscheidingssystemen dienen om papier, restafval, biologisch afval en verpakkingsafval snel en eenvoudig te scheiden. Zo kunnen uw werknemers het afval op een correcte manier scheiden en het milieu helpen beschermen. Voor een correcte afvalscheiding heeft UDO BÄR een grote keuze aan afvalbakken.
Kijk in ons assortiment en ontdek ze nu. Of neem contact op met onze experts. We helpen u graag verder!

75 resultaten
vuilniszakhouder probbax®
vuilniszakhouder probbax®
verchroomd in zilverkleur
binnen 3 weken
VAR Vuilniszakstandaard met paal
VAR Vuilniszakstandaard met paal
paal staal, deksel kunststof, in verschillende kleuren
binnen 2 weken
Durable Afvalverzamelaar40 lH x B x D 747 x 366 x 320 mmromp PE wit
Durable Afvalverzamelaar40 lH x B x D 747 x 366 x 320 mmromp PE wit
direct leverbaar
(ca. 3 werkdagen)

Afvalbakken voor afvalscheiding

Recycling en het correct scheiden van afval behoort al lang tot de werkprocessen in veel bedrijven. Afvalbakken zijn een middel om de toenemende stroom van afvalstoffen te verwerken. Het merendeel van de industriële afvalstoffen ontstaat in de productieafdeling. Materialen en grondstoffen worden geleverd in verpakkingen en bij het verwerken van die grondstoffen worden er grote hoeveelheden afval geproduceerd. Daarnaast maken ook verbruiksartikelen een groot deel uit van de industriële afvalstoffen.
De afvalbakken van UDO BÄR helpen om afval te scheiden en zijn ontworpen voor specifieke toepassingen.


Speciale afvalbakken voor gevaarlijke stoffen en houtafval

Om gevaarlijke stoffen veilig op te slaan, bevat de webshop van UDO BÄR een ruime selectie oliedichte en waterdichte bakken. Ze sluiten geurdicht af en zijn gemakkelijk te vervoeren, te legen en te reinigen. Voor zachte grondstoffen zoals cel- of kunststoffen zijn grote bakken van kunststof geschikt. In deze modellen blijft de inhoud altijd kurkdroog.
Voor meer kritieke toepassingen hebben we bakken met gecertificeerde brandvertragende eigenschappen in ons assortiment. Deze afvalbakken zijn geschikt voor schrijnwerkerijen en meubelfabrikanten. Met ordelijk, netjes en droog opgeslagen grondstoffen kunnen er bijvoorbeeld uitstekend pellets voor kachels worden gemaakt.

Afvalbakken voor restaurants

Er zijn ook waterdichte afvalbakken voor biologisch afval, die geurdicht sluiten en met eenvoudige middelen te reinigen zijn. Deze zijn vooral nuttig in restaurants of voedselverwerkende bedrijven. Tot het door een gespecialiseerd bedrijf wordt opgehaald, wordt al het organisch materiaal er veilig in opgeslagen, zodat het geen ongedierte aantrekt.

Afvalbakken voor op kantoor

Op kantoor zijn er vooral geschikte afvalbakken voor papier nodig. Of het nu gaat om shredderafval, oude dossiers of het typische papierafval – met de juiste afvalbak kan elk kantoor de grote hoeveelheid papierafval gemakkelijk de baas. Naast papierafval is in elk bedrijf de keuken een gevoelige plek. Als er hier een duidelijk systeem voor afvalscheiding is, dan is afval scheiden kinderspel.
Gezien de grote hoeveelheden koffiecapsules of koffiedik, die dagelijks bij het restafval worden gegooid, is een duidelijk afvalscheidingssysteem zeker aan te raden. Met een recyclingquotum van 80 % is Duitsland de absolute koploper op het vlak van aluminiumrecycling. Met de juiste afvalbakken kan dat cijfer echter nog veel verbeteren.  

Afvalbakken voor thuis

Huishoudens zijn tegenwoordig ook nog niet optimaal uitgerust. Met de overal beschikbare pmd-zakken komen particulieren weliswaar al een heel eind, maar een professionele afvalbak in huis tilt recycling echter naar een heel nieuw niveau: biologisch afval, verpakkingsmaterialen, glas en het onvermijdelijke restafval kunnen hiermee veel efficiënter en netter worden gescheiden.
Bij de ontwikkeling van elke afvalbak in ons aanbod stond het netjes en eenvoudig kunnen wisselen van de vuilniszak  centraal. Ook qua look is er voor elk soort woning wel wat te vinden. Met een professioneel afvalscheidingssysteem kunnen zelfs kinderen al leren hoe ze afval op de juiste manier moeten scheiden. Zo leren ook de volgende generaties om bewust afval te vermijden, afval te scheiden en te recyclen.

Afvalscheiding in elke sector

Voor alle andere sectoren, zoals de landbouw, tuinbouw en werkplaatsen hebben we in onze selectie eveneens de geschikte afvalbakken. Zo kan iedereen zich altijd en overal van zijn maatschappelijke taak om afval te scheiden kwijten. Met de systemen van UDO BÄR kan elk van ons zijn verantwoordelijkheid voor de toekomst opnemen.
Hebt u nog meer slimme hulpmiddelen nodig? Kijk dan zeker ook eens in onze rubrieken Nieuws , Bestsellers  en Uitverkoop . Er valt altijd wel iets te ontdekken.

Merken van de categorie Afvalbakken

Alles weergeven

Laatst bekeken
Alles weergeven