Category
MobileLogo
076 30 300 69 
Zakelijke klant Particuliere klant
    Categorie

Asbakken

Met hoogwaardige asbakken kunt u as en sigarettenpeuken veilig, netjes en stijlvol verwijderen. UDO BÄR heeft verschillende soorten asbakken, passend bij uw individuele behoeften. Voor uw werknemers en ter bescherming van het milieu.
Weet u nog niet welke soort asbak voor u de juiste is? We geven u graag advies .

111 resultaten
Staande asbak
Staande asbak
H x B x D 950 x 358 x 328 mm, van PP in donkergrijs
10-15 Werkdagen
Durable RVS combi-asbakH x Ø 620 x 260 mm17 lgeborstelde rompzuilmodel
Durable RVS combi-asbakH x Ø 620 x 260 mm17 lgeborstelde rompzuilmodel
3-5 Werkdagen

Asbakken kopen

Standaardasbakken, tafelasbakken, combi-asbakken of wandasbakken: al naargelang van de omgeving is de ene oplossing beter dan de andere. Bij het zoeken naar de juiste asbak zijn verschillende vragen belangrijk: Is hij voor binnen of buiten? Moet hij vast verankerd staan of verplaatsbaar zijn? Welk design past bij de omgeving?
Alle asbakken in ons assortiment werden zo ontwikkeld dat design hand in hand gaat met functionaliteit. Door de minimalistische vormgeving integreren ze gemakkelijk in elke architecturale en ruimtelijke omgeving. Bovendien zijn ze gemaakt van brandveilig materiaal. UDO BÄR heeft asbakken van roestvrij staal, matte of glanzende kunststof en kleurrijke modellen.
In principe worden de volgende categorieën van asbakken onderscheiden:

Staande asbakken

Staande asbakken zijn echte klassiekers. In druk bezochte zones zoals ingangs- en rookzones en in publieke ruimtes bieden ze de mogelijkheid om grotere hoeveelheden sigarettenpeuken gemakkelijk en doeltreffend te verwijderen. Bij UDO BÄR vindt u staande asbakken in tal van uitvoeringen en designs. Naast slanke modellen hebben we ook cilindervormige varianten in klassieke en moderne designs. De comfortabele asbakken zijn afsluitbaar en brandveilig. De meest gebruikte materialen zijn roestvrij staal, plaatstaal en mangaangrijs metaal – voor een stabiele constructie en comfortabele bediening.

Tafelasbakken

De tafelasbak is de meest voorkomende soort asbak. Hij is klein en praktisch en kan overal geplaatst worden. Aangezien hij ook in de vaatwasmachine mag, is hij hygiënisch en onderhoudsvriendelijk.

Wandasbakken

Wandasbakken behoren tot de meest populaire oplossingen voor buiten en in publieke ruimtes. Wandasbakken zijn doorgaans kleurrijk en mooi vormgegeven – dankzij hun eenvoud kunnen ze in elke omgeving worden geïntegreerd. Door hun houder zijn ze stevig aan de wand bevestigd. Ze staan dus niet in de weg en nemen geen plaats in, wat bijzonder handig is op druk bezochte plaatsen, in gangen en op paden. Wandasbakken zijn veilig en comfortabel en zijn dankzij aantrekkelijke materialen zoals plaatstaal en roestvrij staal een functioneel element, waarmee esthetische accenten kunnen worden gelegd.

Combi-asbakken

Een combi-asbak combineert een vuilnisbak met een asbak, waardoor het een comfortabele oplossing is om zowel afval als sigarettenresten te verzamelen. Het deel voor de sigarettenas is afgescheiden van de vuilnisbak, voor de brandveiligheid. De sigarettenas bevindt zich in het bovenste gedeelte van de combi-asbak, terwijl de vuilnisbak  aan de onderkant zit. Combi-asbakken zijn modern van vormgeving. Ze zijn vooral gemaakt van plaatstaal, roestvrij staal of gepoedercoate en weerbestendige uitvoeringen in verschillende kleuren.

De juiste asbak vinden

Of u nu een tafelasbak, een wandasbak of een staande asbak zoekt, dankzij ons brede assortiment kunt u de asbak perfect aan uw individuele omgeving en uw specifieke vereisten aanpassen. Onze asbakken zijn zowel voor de privésector als voor openbare plaatsen en gebouwen geschikt. Ook voor discotheken en de horeca zijn onze functionele en esthetische oplossingen perfect geschikt. De onderhoudsvriendelijke, goed doordachte combi-oplossingen zijn daarbij bijzonder geliefd.
Hebt u het perfecte model nog niet gevonden? Neem gerust contact met ons op . Samen vinden we de passende asbak voor u!
Kijk ook eens in onze rubrieken Nieuws , Bestsellers  en Uitverkoop . Er valt altijd wel iets te ontdekken.

Merken van de categorie Asbakken

Alles weergeven

Laatst bekeken
Alles weergeven