Category
MobileLogo
076 30 300 69 
Zakelijke klant Particuliere klant

Garderobekasten

Bent u op zoek naar kasten waar uw werknemers hun kleding en waardevolle spullen in kunnen opbergen? Garderobekasten van UDO BÄR zijn uitstekend geschikt om een garderobe voor uw werknemers mee in te richten. Bovendien kunt u nog andere spullen ruimtebesparend in een garderobekast bewaren.
Spreek met een van de experts van UDO BÄR over de veelzijdige toepassingen van garderobekasten. Neem nu contact met ons op .

208 resultaten
Kleerhanger
Kleerhanger
met hotelpen, HxBxD 216x462x54mm, kunststof
5-6 weken

Wat zijn garderobekasten?

Garderobekasten zijn kleine kasten waarin kleding en waardevolle spullen kunnen worden opgeborgen. Bij bedrijven zijn garderobekasten vooral nuttig voor werknemers die zich voor het werk moeten omkleden. Daarnaast worden garderobekasten ook gebruikt in sportcomplexen, scholen en openbare gebouwen.
Wie een garderobekast gebruikt, wil vooral dat zijn eigendom veilig opgeborgen zit. Voor een werkgever of uitbater van een sportcomplex of een openbaar gebouw is niet alleen de veiligheid belangrijk, maar tellen ook de functionaliteit en het design mee. Bovendien zijn bedrijven volgens een werkplaatsverordening wettelijk verplicht om in een zekere basisuitrusting in kleedkamers te voorzien.
In het assortiment van UDO BÄR vindt u zeer uiteenlopende garderobekasten. We geven u graag persoonlijk en vrijblijvend advies over welke modellen het best voorzien in uw individuele behoeften. Neem gerust contact met ons op .

Garderobekasten van metaal en garderobekasten van hout

Garderobekasten zijn ofwel van hout ofwel van metaal. Metalen kasten zijn beschikbaar in standaardafmetingen, met houten kasten bent u flexibeler. In principe kunnen deze ook op maat worden gemaakt. Bij UDO BÄR vindt u beide soorten in verschillende groottes. Er bestaan bijvoorbeeld kleine kastjes, ook wellockers  genoemd, die uitsluitend dienen om er waardevolle spullen in te bewaren of grote kasten om beschermende kleding in op te bergen die veel plaats inneemt.
Qua veiligheid doen moderne garderobekasten van hout niet onder voor die van metaal. Houten kasten zijn tegenwoordig niet meer zo gemakkelijk open te breken als vroeger.

Praktisch: kledingkast met deuren in verschillende kleuren

Voorzie uw kledingkasten van deuren in verschillende kleuren. Het voordeel is dat u weet wat er achter elke deur zit zonder de kast open te maken. Deuren in verschillende kleuren zijn handig wanneer de lockerkast niet alleen voor kleding, maar ook voor andere spullen wordt gebruikt. Als u duidelijk communiceert over de deurkleuren, dan weten uw werknemers wat erin zit zonder de deuren te openen.
Zoekt u voor uw garderobekasten ook bijpassende kleedkamerbanken? Handige oplossingen van UDO BÄR vindt u hier .

Wanneer z-kasten nuttig zijn als werkkast

Z-kasten bestaan uit twee kasten in één, die een strikte scheiding tussen privé- en werkkleding mogelijk maken. De naam ontlenen de kasten aan de vorm van de deuren. Ze zien eruit als twee in elkaar verstrengelde letters Z en vormen zo twee gescheiden delen, hoewel de constructie slechts de plaats van één normale kast inneemt. Ze worden vooral gebruikt als de werkkleding gecontamineerd kan zijn met vuil, ziektekiemen of schadelijke stoffen en de privékleding daartegen beschermd moet worden.

Garderobekasten gebruiken als kast voor poetsmateriaal, kast voor wasgoed of veelzijdig gebruik

Garderobekasten zijn uitermate efficiënt. U kunt er immers niet alleen kleding, maar ook andere spullen gemakkelijk in opbergen. Of dat nu poetsmateriaal, kantoorspullen of wasgoed zijn, maak van uw garderobekast een veelzijdige kast, want u kunt er snel en gemakkelijk van alles in kwijt.

Kijk ook eens in onze rubrieken Nieuws , Bestsellers  en Uitverkoop . Er valt altijd wel iets te ontdekken.
U wenst persoonlijk advies? We zijn u graag van dienst! Neem gerust contact met ons op .

Merken van de categorie Garderobekasten

Alles weergeven

Laatst bekeken
Alles weergeven