Content
MobileLogo
Zakelijke klant Particuliere klant
UW PROJECTEN - ONZE COMPETENTIE

SAMEN EEN ONVERSLAANBAAR TEAM

U heeft een nieuwe hal en u heeft nu een kantoorunit nodig? Of u wilt uw sociale ruimte moderniseren? Geen probleem - onze deskundige adviseurs staan tot uw beschikking en zullen alles voor u plannen, leveren en in bedrijf stellen!

Ihre Projekte: Individuele stellingsystemen, veelzijdige kantoorunits, complete kantoorinrichtingen, op maat gemaakte sociale ruimtes - wat u momenteel ook in uw bedrijf plant, wij zijn de juiste partner voor u.
Onze competenties: Advies, planning, levering, montage, inbedrijfstelling

ALLES UIT ÉÉN BRON - PERSOONLIJK EN PROFESSIONEEL

Samenwerken aan uw doel

 

1. Raadplegen

Bent u een project aan het plannen? Onze gespecialiseerde adviseurs komen persoonlijk bij u langs, bekijken de plaatselijke situatie, leren uw werkprocessen en eisen kennen en ontwikkelen samen met u een op maat gesneden, duurzame projectoplossing.

 

2. Planning

Het gaat in detail. Met UDO BÄR ruimteplanning maken we snel een exact beeld van uw ruimte met onze producten - op schaal gevisualiseerd in 2D of 3D. Vervolgens voeren wij eenvoudig alle gewenste aanpassingen en veranderingen door tot alles voor u past. Alleen dan ontvangt u onze individuele aanbieding.

 

3. Levering en Montage

Alles is voorbereid. De leveringsdatum is meegedeeld, het transporteur is onderweg en het montageteam staat klaar. Wij coördineren de levering en montage en zorgen ervoor dat alles snel op zijn plaats staat en klaar is voor gebruik.

 

4. Ingebruikname

Nu kunnen we beginnen. Aan het eind doen we een gezamenlijke projectacceptatie en zorgen we ervoor dat u 100% tevreden bent. Als er iets niet in orde is, zullen wij uiteraard onmiddellijk een oplossing vinden - dat garanderen wij.

Persoonlijk daar voor u

Wij zullen u graag met raad en daad bijstaan in een persoonlijk onderhoud. Bel ons of schrijf een e-mail

Project

NÖM AG

Opslagfaciliteit voor verschillende gevaarlijke stoffen en opslaghoeveelheden overeenkomstig de wettelijke normen en voorschriften, incl. logistiek concept voor de definitieve uitvoering.

Project

Orafol Europe GmbH

91 garderobekasten met 4 vakken voor 182 werknemers in speciale uitvoering: met schuin dak, zitbank, vergrendelingssysteem en binneninrichting incl. installatie en montage.

Projekt

Schuppler Heizungsbau

Opslagplaats voor verwarmingsaccessoires, verwarmingsbuizen en complete radiatoren volgens de wettelijke normen en voorschriften, incl. logistiek concept voor de uiteindelijke uitvoering

Project

Hansestadt Lübeck

Inrichting van de KalandSchool in 23564 Lübeck met garderobekasten: 448 vakken met 2 vakken boven elkaar, hoogte 185 cm, plus schuin dak, deuren en romp in speciale kleuren, incl. montage en installatie.

Project

GAS CONNECT OOSTENRIJK GmbH

Garderobekasten met geforceerd ventilatiesysteem en elektronisch sluitsysteem - advies, planning, montage, ingebruikname en instructie

 

Uw projecten in de beste handen

Onze adviseurs zijn "oude rotten" in het projectvak. Met hun jarenlange ervaring lossen zij samen met u persoonlijk, creatief en vakkundig complexe taken op in de meest uiteenlopende gebieden van het bedrijfsleven. Uw ideeën zijn het begin, wij voeren ze uit en begeleiden u naar uw doel.

Overtuig uzelf en maak een eerste afspraak

Projectbeheer

Wij nemen het projectbeheer van u over

Van de bestelling tot de ontvangst door u ter plaatse: Als u wilt, kunnen wij het hele project voor u afhandelen. Concentreer je op het essentiële, wij doen al het andere.

Projectbeheer van A - Z

Projekte mit UDOBÄRNiet elke bestelling wordt afgerond met de levering van de goederen. Voor grotere projecten moeten de termijnen worden gecoördineerd en bewaakt, moet er toezicht worden gehouden op de levering, de aanneming en de montage en moet de verpakking worden verwijderd.
Tenslotte is er de aanvaardingsprocedure. Dit alles is zeer tijdrovend en legt onnodig beslag op de middelen van uw bedrijf. UDOBÄR neemt u deze taken uit handen en stelt u in staat u op het essentiële te concentreren.
Op verzoek kan UDO BÄR uw projecten van begin tot eind uitvoeren: na een afspraak met onze buitendienst volgt een persoonlijk adviesgesprek bij u ter plaatse, de beoordeling van de bestaande plannen, het maken van de planning, eventueel ook met 2D- of 3D-visualisatie.
Na prijsopgave en bestelling regelen wij voor u een vaste leveringsdatum en organiseren wij het transport van de goederen, de montage tot en met de afvoer en verwijdering van de verpakking. Ten slotte wordt het project door u samen met onze buitendienst aanvaard.

Zoals u ziet, het kan niet makkelijker voor u zijn.

 

Wij adviseren u graag

Wij zijn beschikbaar voor al uw verdere vragen! Neem nu contact met ons op!