Category
Zakelijke klant Particuliere klant
    Categorie

Inpaktafels

Veel bedrijven verzenden dagelijks tal van goederen die uiteraard onbeschadigd bij de klant moeten aankomen. Een goede verpakking van geschikt materiaal is daarbij cruciaal. Ook het verpakken zelf moet zonder al te veel moeite snel en efficiënt verlopen. De inpaktafels van onze webshop kunnen daarbij helpen. U kunt de systemen op veel manieren configureren.
54 resultaten

Professionele paktafels van UDO BÄR

UDO BÄR biedt u hoogwaardige paktafels, die de processen in uw bedrijf aanmerkelijk kunnen verbeteren. Door verschillende componenten zoals insteekbeugels, in hoogte verstelbare legplanken en houders voor rollen verpakkingspapier handig te combineren, kunt u een werkplek creëren waar u snel en efficiënt kunt werken.

 

Moderne en praktische paktafelsystemen bij UDO BÄR bestellen

De moderne paktafelsystemen uit de categorie “Verzendmateriaal” bij UDO BÄR creëren voor uw medewerkers de optimale omstandigheden om de afzonderlijke producten niet alleen veilig, maar ook snel te verpakken. De complete inpaktafel van Orion is een bijzonder stabiele en tegelijk voordelige oplossing voor de logistieke afdeling van elk bedrijf. Met een breedte van 200 centimeter kunnen zowel kleine als grote artikelen comfortabel worden verpakt. Bovendien hebt u de mogelijkheid om dit model individueel en dus volledig naar eigen wens en behoeften uit te rusten.

Het frame is een bijzonder stabiele constructie van vierkante stalen buizen en is voorzien van een hoogwaardige poedercoating. Daarnaast beschikt deze paktafel ook over een speciaal nivelleringssysteem voor oneffen vloeren. Het werkblad is van bijzonder slijtvast kunststof en belastbaar tot 200 kilo, zodat ook zware spullen probleemloos kunnen worden ingepakt. Bedrijven die veel waarde hechten aan professioneel verzendmateriaal, zullen dit model zeer waarderen. Uw medewerkers hebben de beschikking over een ergonomische werkplek die tal van extra’s biedt.

 

Uw voordelen op een rijtje

  • Grote keuze aan inpaktafels
  • Multifunctioneel paktafelsysteem van eersteklas kwaliteit
  • Uitstekende klantenservice met persoonlijk advies

 

De inpaktafel – robuust, flexibel en in hoogte verstelbaar

De klassieke inpaktafel bestaat uit een robuust, in hoogte verstelbaar tafelframe en een tafelblad. Dit systeem is uiterst flexibel en kan veelzijdig worden ingezet. Of u nu levensmiddelen, kleding of andere spullen wilt verpakken, met dit systeem van inpaktafels kunt u altijd uit de voeten.

 

Omdat de inpaktafel in hoogte verstelbaar is, kan hij door verschillende medewerkers worden gebruikt. Om ergonomisch te kunnen werken, is de optimale hoogte essentieel, omdat rugklachten en spanning zo doeltreffend kunnen worden voorkomen.

 

De complete inpaktafel – een functioneel multitalent

Een complete inpaktafel biedt handige extra componenten die arbeidsprocessen aanzienlijk verlichten. Zowel het verpakkingsmateriaal als het vereiste verpakkingsgereedschap liggen op de daarvoor bestemde legplanken altijd binnen handbereik.

Door een geïntegreerde snijzone op de allround paktafel kan het verpakkingsmateriaal nauwkeurig direct ter plaatse op maat worden gesneden. Elk bedrijf stelt andere eisen aan een allround inpaktafel. UDO BÄR biedt dan ook tal van paktafelsystemen met verschillende componenten.

 

Kwalitatieve paktafelsystemen van bekende fabrikanten

UDO BÄR hecht veel waarde aan kwaliteit. Een paktafelsysteem moet zo robuust en onderhoudsvriendelijk mogelijk zijn. Daarom vindt u bij ons uitsluitend modellen van gerenommeerde fabrikanten die hoge kwaliteit leveren.

Functionaliteit en duurzaamheid gaan bij ons hand in hand, zodat u er zeker van mag zijn dat u een premium product aanschaft. Ontdek nu ons grote aanbod aan inpaktafels en profiteer van onze uitstekende service.

 

Beste service voor professionele klanten

UDO BÄR biedt u een grote keuze aan paktafelsystemen en biedt advies op maat. Als u twijfelt welk paktafelsysteem voor u het beste is, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij bekijken uw specifieke behoeften en zijn u graag ook op locatie van dienst.

 

Met onze service willen we de best mogelijke kwaliteit voor onze klanten garanderen. Wij leveren uitsluitend aan bedrijven. Wij doen niet aan verzendkosten of een minimale bestelwaarde. U kunt dus ook slechts één paktafelsysteem in onze webshop bestellen zonder dat daar extra kosten aan verbonden zijn.

Merken van de categorie Inpaktafels

Alles weergeven

Laatst bekeken
Alles weergeven