Category
MobileLogo
Zakelijke klant Particuliere klant
    Categorie

Afvalscheidingssystemen

Door afval correct te scheiden en te voorkomen, kunt u zowel kosten besparen als het milieu beschermen. Helpen het milieu te beschermen motiveert bovendien uw werknemers en verbetert het imago van uw bedrijf. Hier kunnen de afvalscheidingssystemen van UDO BÄR u bij helpen.
Leer nu vrijblijvend de verschillende systemen in ons assortiment kennen. Mocht u advies wensen, klik dan hier .

106 resultaten
VAR Afvalverzamelbox
VAR Afvalverzamelbox
met maximaal 4 verzameleenheden, polystyreen, in verschillende maten
minstens 2 weken
VAR Afvalverzamelaar met swingdeksel
VAR Afvalverzamelaar met swingdeksel
zelfblussend, in verschillende kleuren en maten
minstens 2 weken
Kleurkeuze
Verrijdbare afvalbak Contiplast
Verrijdbare afvalbak Contiplast
120 l, polyethyleen, H x B x D 890 x 560 x 480 mm, in verschillende kleuren
minstens 3 weken
Kleurkeuze
VAR Afvalverzamelaar
VAR Afvalverzamelaar
van staal of RVS, met of zonder overkapping, 3 verzameleenheden
minstens 2 weken
Industriële pedaalemmer met draaggreep
Industriële pedaalemmer met draaggreep
in verschillende maten, zakhouder, wit of RVS
minstens 1 week
Kleurkeuze
stumpf Compact afvalverzamelstation
stumpf Compact afvalverzamelstation
brandbeveiligingsklasse A1, RAL 7035, in verschillende uitvoeringen
minstens 2 weken
Afvalbak met overkapping, 60 l, zwart
Afvalbak met overkapping, 60 l, zwart
v. buiten, 60l, HxBxD 960x495x500mm, legbord, romp staal zwart
direct leverbaar
(ca. 3 werkdagen)
VAR Afvalverzamelaar met inworpklep in verschillende kleuren
VAR Afvalverzamelaar met inworpklep in verschillende kleuren
staal, in verschillende uitvoeringen
minstens 2 weken
Kleurkeuze
PP-afvalverzamelaar
PP-afvalverzamelaar
58 l, H x B x D 810 x 335 x 460 mm, zwart, inworpklep in 3 kleuren
minstens 2 weken
Kleurkeuze
Aluminium afvalbakken, 60 l
Aluminium afvalbakken, 60 l
60l, HxØ 830x508mm, romp aluminium
direct leverbaar
(ca. 3 werkdagen)
VAR Afvalverzamelaar WSG 69 KTS
VAR Afvalverzamelaar WSG 69 KTS
70 l, H x B x D 1000 x 400 x 400 mm, inworpklep in 3 kleuren
minstens 2 weken
Kleurkeuze
Brandveilige afvalbak
Brandveilige afvalbak
van aluminium, met deur, inhoud 55l, in verschillende uitvoeringen
minstens 1 week

Afvalscheidingssystemen voor elke toepassing

Elke dag genereert elk bedrijf verschillende soorten afval. Afvalscheidingssystemen helpen om de hoeveelheid restafval en de daarmee gepaard gaande kosten duidelijk te reduceren door afval voor te sorteren en vervolgens te recyclen. Door afval te scheiden levert u een waardevolle bijdrage aan het beschermen van het milieu en gaat u op een duurzame manier met schaarse grondstoffen om.
Met onze afvalsorteersystemen is afvalscheiding kinderspel. Dankzij de verschillende uitvoeringen hebben we voor elke toepassing in de handel, bedrijven, werkplaatsen, industrie en openbare plaatsen het juiste afvalscheidingssysteem. Zo implementeert u de afvalrecyclingconcepten in uw bedrijf en wettelijke kadervoorwaarden op een doeltreffende manier.
Van praktische sorteersystemen, die perfect passen in de werkplaats of waar het afval geproduceerd wordt, tot ruime afvalcontainers voor buiten om grote hoeveelheden afval te verzamelen. Voor elke plaats en elk soort afval bestaat er een geschikte oplossing. Neem gerust contact met ons op, als u vragen hebt !

Modulaire systeemoplossingen en afvalsorteerstations

Met behulp van modulaire systeemoplossingen of een afvalsorteerstation kan afvalscheiding eenvoudig in de werkprocessen worden geïntegreerd. Met een afvalsorteerstation kunt u bovendien een centrale verzamelplaats voor restafval en recyclebaar afval in een gebouw of op een terrein inrichten. Op die manier creëert u een werkend afvalscheidingssysteem met hygiënische vuilnisbakken. Want afval verzamelen en scheiden dicht bij de plaats waar het afval wordt geproduceerd, is schoon en voordelig.

Kleurensysteem voor voorsortering

Gemeentelijke recyclageparken fungeren als verzamelplaats om alle soorten afval te scheiden. Bij een centraal systeem in een bedrijf is dat niet anders. Daar vormt een afvalsorteersysteem de centrale plaats voor het voorsorteren. Aan de hand van kleurencodes en inwerpopeningen is eenvoudig te herkennen welk afval in welke vuilbak hoort. Zo wordt het afval netjes gesorteerd en wordt het afval er gecontroleerd ingeworpen.
Zo staat geel voor pmd, blauw voor papier, zwart voor restafval en bruin voor composteerbaar afval. De inwerpopeningen voor papier, pmd en glas zorgen ervoor dat het afval gemakkelijk en netjes kan worden verwijderd.

Afvalcontainers voor gevaarlijk afval en documenten

Daarnaast vindt u in ons assortiment ook containers voor gevaarlijk afval en afvalcontainers met één of meerdere kamers. Deze zijn bijvoorbeeld geschikt voor het verzamelen van kleine elektrische apparaten, textiel, oude batterijen, etensresten, medisch afval, oliehoudend afval en afval dat schadelijke stoffen bevat. Afsluitbare afvalcontainers voor documenten met uitneembeveiliging garanderen dat vertrouwelijke en persoonlijke documenten veilig opgeborgen zitten tot ze weggevoerd worden. Tip: plaats de afvalcontainer op een plaats die goed bereikbaar is voor alle werknemers. Dat zorgt ervoor dat het afvalsorteersysteem sneller wordt geaccepteerd en vaker wordt gebruikt.

Gemakkelijk verwijderen van afval met handige accessoires

Met onze veelzijdige accessoires maakt u de afvalscheidingssystemen van UDO BÄR met ergonomische grepen nog gemakkelijker. Zo kunt u optioneel wielen toevoegen om de mobiliteit van afvalcontainers met voorlaadsysteem te verhogen. Een voetpedaal als dekselopener zorgt er dan weer voor dat restafval en recyclebaar afval netter en gemakkelijker in de vuilbak kan worden geworpen.
Afvalscheidingssystemen en afvalsorteerstations dienen echter niet alleen als verzamelbak voor bedrijfsafval. Ze kunnen ook ingezet worden in groothandels en winkels als extra service voor de klanten. Op die manier wordt afval op een gescheiden manier verzameld en blijft er geen vuilnis rondslingeren in kantoren, in de horeca of op parkeerplaatsen.
Bent u op zoek naar nog meer handige hulpmiddelen voor alledag? Neem dan een kijkje in onze rubrieken Nieuws , Bestsellers  en Uitverkoop . Er valt altijd wel iets te ontdekken.

Merken van de categorie Afvalscheidingssystemen

Alles weergeven

Laatst bekeken
Alles weergeven