Category
MobileLogo
Zakelijke klant Particuliere klant

Opslagkast voor gevaarlijke stoffen

In veel bedrijven zijn gevaarlijke stoffen niet weg te denken en worden ze dagelijks gebruikt. Wat in de dagelijkse sleur snel vergeten kan worden, is de correcte opslag ervan. Speciale veiligheidskasten en opslagkasten voor gevaarlijke stoffen zijn uitstekend geschikt om allerlei gevaarlijke producten conform de voorschriften op te slaan.

Onze experts helpen u om de juiste oplossing voor uw bedrijf te vinden. Neem gerust contact met ons op!

51 resultaten

Opties om gevaarlijke stoffen binnen veilig op te slaan

Veel bedrijven kunnen niet anders dan gevaarlijke stoffen binnen op te slaan. Om de gezondheid van uw werknemers niet in het gevaar te brengen, moet u bepaalde veiligheidsvoorschriften naleven. Alle modellen die u bij UDO BÄR vindt, voldoen aan de meest actuele voorschriften voor gevaarlijke stoffen en zijn vooraf uitvoerig getest.

Hieronder vindt u een eerste overzicht van de verschillende soorten veilige opslagkasten voor gevaarlijke stoffen. Zo vindt u het model dat het best past bij de specifieke vereisten in uw bedrijf.

Stalen opslagkast voor gevaarlijke stoffen

Elk bedrijf is anders en ook het assortiment gevaarlijke stoffen varieert erg. Daarom vindt u bij UDO BÄR een grote selectie kasten. Het basismodel is 900 x 1.000 x 500 mm groot en heeft een volume van ca. 21 liter. Deze veiligheidskast van staal heeft ventilatieopeningen en is voorzien van twee opvangbakken.

Met een draaglast van 100 kg per legplank kunt u er ook zwaardere recipiënten in opslaan. De legplanken zijn per 25 mm in hoogte verstelbaar, zodat u het rek aan de te bewaren producten kunt aanpassen. De ergonomische draaigreep aan de deur beschikt over een veiligheidsslot, om onbevoegden de toegang te ontzeggen.

Alle kasten in het assortiment van UDO BÄR voldoen aan de actuele voorschriften van de Duitse wet op de waterhuishouding en de CLP-verordening en staan garant voor optimale veiligheid.

Grote chemicaliënkasten, gifkasten

Heb u meer plaats nodig om gevaarlijke stoffen in uw magazijn op te slaan? Dan is een chemicaliën- of een gifkast met de afmetingen 1.950 x 1.800 x 500 mm precies wat u zoekt. Hierin hebt u voldoende plaats om tal van schadelijke producten veilig en overzichtelijk te bewaren.

Voor natuurlijke ventilatie zijn de deuren voorzien van een ventilatierooster. Bovendien kan op deze kast ook een ontluchtingssysteem worden aangesloten. Aan elke zijde kunnen er indien gewenst vier legplanken worden ingebouwd, die per 25 mm in hoogte verstelbaar zijn. De schuifdeuren met veiligheidsslot garanderen dat enkel bevoegde personen toegang hebben tot de inhoud van de kast.

Vuurbestendige kasten voor een nog veiligere opslag van gevaarlijke stoffen

Als u echt op alles voorbereid wil zijn of als u licht ontvlambare stoffen moet opslaan, dan is een vuurbestendige kast de oplossing. Ze bieden voldoende plaats aan tal van producten en beschermen de inhoud tegen een eventuele brand. Ook deze kast is afsluitbaar, zodat de inhoud beschermd is tegen toegang door onbevoegden. Opvangbakken in de kast zelf kunnen snel en eenvoudig uitgehaald en geleegd worden.

Toebehoren voor opslag van gevaarlijke stoffen binnen

Om uw opslagkast voor gevaarlijke stoffen af te stemmen op de specifieke behoeften van uw bedrijf, biedt UDO BÄR ook het passende toebehoren aan. Dat zijn onder andere extra hoge lekbakken, een PE-inzetstuk of een nieuwe bodem.

Hebt u passend toebehoren nodig voor de opslag van gevaarlijke stoffen buiten of in overdekte ruimtes, dan vindt u eveneens wat u zoekt in het assortiment van UDO BÄR.

Hebt u het perfecte model nog niet gevonden? Neem gerust contact met ons op.

Trouwens, bij UDO BÄR profiteert u niet alleen van voordelige prijzen, maar geldt er ook geen minimale bestelwaarde en wordt uw bestelling in Duitsland zo snel mogelijk gratis geleverd. Kijk ook zeker eens naar onze rubrieken Nieuws, Bestsellers en Uitverkoop. Er valt altijd wel iets te ontdekken!

Merken van de categorie Opslagkast voor gevaarlijke stoffen

Alles weergeven

Laatst bekeken
Alles weergeven