PDP_Product
MobileLogo
Zakelijke klant Particuliere klant

Moravia Graffitiverwijderaar graffitiCRACK

op gelbasis, 1 of 10 l

    inhoud

Graffiti verwijderaar

uiterst zacht en biologisch afbreekbaar
  • Snel werkzaam dankzij nanotechnologie - aanbrengen met een kwast, wachten tot de verf is opgezwollen, uitwrijven met een vochtige kwast en afspoelen met water.
  • De verf wordt niet weg geëtst, maar zwelt op en maakt hem los van de ondergrond
  • Voor bijna alle oppervlakken - alle minerale, alsook glas, metaal en hout
  • Geen uitvloeiing en geen schaduw

Jij hebt de keuze.
  • Klein of groot oppervlak - als 1-liter of 10-liter container

Is dit kunst of kan het weg?

Even de muur of schutting fris geschilderd en even later heeft iemand zich er met graffiti op vereeuwigd. Dit is niet alleen uiterst vervelend, maar ziet er ook allesbehalve mooi uit. Graffiti overschilderen is vaak niet genoeg. Maar hoe kom je snel en goedkoop van de graffiti af?

De oplossing

Deze zeer effectieve graffitiverwijderaar verwijdert krabbels en graffiti binnen enkele minuten dankzij de nanotechnologie. Spuitbussen en lakstiften maken geen kans meer! Het voordeel van deze graffitiverwijderaar is dat hij biologisch afbreekbaar is. Zo vervuilt u het milieu niet extra. Het kan ook worden gebruikt op alle minerale ondergronden, alsmede op metaal, glas en hout.

Hoe werkt het?

De graffitiverwijderaar wordt eenvoudig met een kwast aangebracht. Daarbij wordt zelfs de ondergrond gespaard. De verf is niet weg geëtst. In plaats daarvan laat het graffitiverwijderingsmiddel de verf opzwellen en breekt het af tot de kleinste stukjes. Nu kunnen de resten gewoon met een vochtige borstel worden afgewreven. Eenmaal afgespoeld met water en uit de graffiti is niet meer zichtbaar.

1 liter graffiti verwijderaar is genoeg voor ongeveer 10 m². Wij kunnen u zowel 1 liter als 10 liter containers leveren.

Goed om te weten!
Verwijder graffiti altijd zo spoedig mogelijk! Want als er eenmaal een begin is gemaakt, werkt dat uitnodigend voor anderen om meer graffiti op de muur te zetten (Broken-window-theorie)
Bescherm uw eigendom tegen nieuw vandalisme! In ons assortiment vindt u ook Graffiti-beschermlaag, die ervoor zorgt dat nieuwe verf gemakkelijk kan worden afgewassen.
reinigingstype:
reinigingsmiddel
type reinigingsmiddel:
grafietverwijderaar
basis reinigingsmiddel:
gelbasis
geschikt voor (product/materiaal):
minerale ondergronden, glas, metaal, hout, 2-componentenlakken
    inhoud
Artikelvarianten