PDP_Article
MobileLogo
076 30 300 69 
Zakelijke klant Particuliere klant

C+P Dubbeldekse locker Classic Plus, vakbreedte 300 mm

HxBxD 1950x1200x500mm, 4x2vak., vak B 300mm, draaigrendel, pootonderstel, romp RAL7016, front RAL7035

Art.nr.
A269478
Minimum bestelhoeveelheid:
1
Hoeveelheidsinterval:
1
Label:
Gratis levering:
9-10 weken
  vakken
  breedte vak
  kleur romp
  kleur voorkant
  onderbouw
  type bank
* alleen in een andere configuratie

C+P dubbeldekse locker Classic Plus

meer vakken op dezelfde ruimte

De kasten uit de serie Classic Plus bieden u veel meer dan alleen de typische basiseisen. De constructie is gelast en hierdoor zeer stabiel en duurzaam. Maar u hoeft niet in te leveren op stijl. Door het industriële design met klassieke ventilatiesleuven, smalle zijkanten en inliggende deuren zien de lockers er aantrekkelijk en strak uit, vooral bij opstelling in een rij.

de belangrijkste maten van de C+P garderobekast Classic Plus in één oogopslag:
 • hoogte x breedte x diepte 1950 x 1200 x 500 mm
 • 4 x 2 vakken
 • vak breedte 300 mm
 • deuraanslag rechts
 • deuropeningshoek 110 °
Hoe is de kast uitgerust?

per vak 2 kastvakken, elk met een kledingstang en 3 niet verdraaibare dubbele schuifhaken. openslaande deur met etikettenlijst en ventilatiesleuven. Door de binnenliggende penscharnieren zien de inliggende deuren er strak uit, want aan de buitenkant zijn geen schroeven of scharnieren zichtbaar. Dus de scharnieren doen geen afbreuk aan het design waardoor de hele kast er hoogwaardiger uitziet. Bovendien is het gladde oppervlak gemakkelijker te reinigen, zonder moeilijk bereikbare plaatsen waar vuil of stof zich kan ophopen. Elke deur is standaard uitgerust met een systeem voor gedempte sluiting , zodat de deur niet dichtslaat, zelfs niet wanneer deze een krachtige duw krijgt. Dit draagt niet alleen bij aan een rustigere werkomgeving, maar beschermt de stalen kast ook tegen beschadiging. Geïnspireerd door de natuur levert het BIONIC Steel Frame een bijzonder efficiënte en stabiele constructie op. De torsiestijfheid neemt verder toe door een ingenieuze structuur aan de binnenkant met plooien, steunen en tussenruimten, en door materiaalversterking op belangrijke punten, zoals aan de voorkant van de zijwanden en in de scheidingswand en kokerprofielen. Afsluitbaar met Veiligheidsdraaigrendel voor hangslot. Het veiligheidsslot is uitermate goed bestand tegen inbraak, omdat het doordraait wanneer het is vergrendeld en pas grijpt wanneer het slot is verwijderd. Geschikt voor alle hangsloten met een beugeldikte van 6 - 8 mm. De extra ventilatieopeningen in het vak, in combinatie met de ventilatiesleuven in de deur, verbeteren de luchtstroom. Dit zorgt voor een goede ventilatie in de kast waardoor de inhoud sneller droogt zonder onaangename geurtjes. Het onderstel vermindert mogelijke ophopingen van vuil en stof, omdat het gemakkelijker is om alle oppervlakken te reinigen. Zo ontstaat er ook extra opbergruimte onder de kast. Schoenen en tassen staan niet meer in de weg, het risico op struikelen wordt kleiner. constructie van staal, stevig gelast. Dit maakt de constructie zeer robuust en sterk en dus duurzamer. Omdat de hoeken en randen van de romp gelast zijn, is de kast goed afgedicht en dus beter beschermd tegen stof, vocht en vuil dan bij een schroefconstructie. Bovendien is regelmatig onderhoud en nastellen niet nodig. romp met moffellak in RAL7016 antracietgrijs, front met moffellak in RAL7035 lichtgrijs.

 • Leveringstoestand voorgemonteerd
 • inbraakwerend conform niveau B volgens DIN 4547-2
 • 10 jaar garantie

Goed voor het milieu:

 • Lockers van C + P zijn gemaakt van staal, een duurzaam en sterk materiaal. De aanpak van duurzaamheid strekt zich uit van productie en levering tot de latere terugkeer in de materiaalcyclus. Deze stalen lockers zijn volledig recyclebaar, worden milieuvriendelijk gelakt en doorgaans zonder verpakking geleverd door de eigen logistieke afdeling van het bedrijf
.

C+P Dubbeldekse locker Classic Plus, vakbreedte 300 mm L

Zeer inbraakbestendig

De locker is met een veiligheidsdraaigrendel beveiligd tegen toegang door onbevoegden. Dit sluitmechanisme wordt gekenmerkt door zijn speciale beveiliging tegen openbreken. Het is namelijk niet mogelijk om het sluitmechanisme door stukdraaien te vernielen. In gesloten toestand draait de veiligheidsdraaigrendel door - pas als het hangslot is verwijderd, grijpt de draaigrendel zich vast.

meubeltype:
kast
type kast:
locker
vakken:
4 stuks
dubbeldeks:
ja
hoogte:
1950 mm
breedte:
1200 mm
diepte:
500 mm
breedte vak:
300 mm
vakken:
8 stuks
onderbouw:
pootonderstel
hoogte onderbouw:
420 mm
afsluitbaar:
ja
materiaal:
staal
materiaal verwerking:
gelast
stabiliteit/versteviging/schoren:
vouwen, steunen
kleur romp:
antracietgrijs // RAL7016
kleur voorkant:
lichtgrijs // RAL7035
oppervlak romp:
gemoffeld
oppervlak front:
gemoffeld
kleur onderbouw:
zwartgrijs // RAL7021
kast uitrusting:
kledingstang, haken
kledingstang:
ja
kleerhaak:
3 stuks
type bank:
zonder
type deur:
openslaande deur met etikettenlijst en ventilatiesleuven
deur uitvoering:
inliggend, binnenliggende penscharnieren
deuraanslag:
rechts
openingshoek deur:
110 °
sluitsysteem:
draaigrendel
voor beugelsterkte:
6-8 mm
ventilatie:
behuizing en front
opstelling:
wand
levering:
voorgemonteerd
garantie:
10 jaar
norm:
niveau B volgens DIN 4547-2 | Inbraakwerend
deurdemping:
ja
gewicht:
73,4 kg
  vakken
  breedte vak
  kleur romp
  kleur voorkant
  onderbouw
  type bank
* alleen in een andere configuratie
Artikelvarianten