PDP_Article
MobileLogo
Zakelijke klant Particuliere klant

C+P dubbeldekse locker Classic Plus met bank, vakbreedte 400 mm

HxBxD 2120x1200x815mm, 3x2vak., vak B 400mm, draaigrendel, geïntegr. bank, Randen kunststof, romp RAL7035, front RDS 110 80 60

Art.nr.
A271207
Minimum bestelhoeveelheid:
1
Hoeveelheidsinterval:
1
Label:
Gratis levering:
9-10 weken
    vakken
    breedte vak
    kleur romp
    kleur voorkant
    onderbouw
    type bank
* alleen in een andere configuratie

C+P Dubbeldeks lockerkast met bank Classic Plus

De kasten uit de serie Classic Plus bieden u veel meer dan alleen de typische basiseisen. De constructie is gelast en hierdoor zeer stabiel en duurzaam. Maar u hoeft niet in te leveren op stijl. Door het industriële design met klassieke ventilatiesleuven, smalle zijkanten en inliggende deuren zien de lockers er aantrekkelijk en strak uit, vooral bij opstelling in een rij.

de belangrijkste maten van de C+P garderobekast Classic Plus in één oogopslag:
  • hoogte x breedte x diepte 2120 x 1200 x 815 mm
  • 3 x 2 vakken
  • vak breedte 400 mm
  • deuraanslag rechts
  • deuropeningshoek 110 °
  • zitting hoogte x diepte 450 x 310 mm
Hoe is de kast uitgerust?

per vak 2 kastvakken, elk met een kledingstang en 3 niet verdraaibare dubbele schuifhaken. openslaande deur met etikettenlijst en ventilatiesleuven. Door de binnenliggende penscharnieren zien de inliggende deuren er strak uit, want aan de buitenkant zijn geen schroeven of scharnieren zichtbaar. Dus de scharnieren doen geen afbreuk aan het design waardoor de hele kast er hoogwaardiger uitziet. Bovendien is het gladde oppervlak gemakkelijker te reinigen, zonder moeilijk bereikbare plaatsen waar vuil of stof zich kan ophopen. Elke deur is standaard uitgerust met een systeem voor gedempte sluiting , zodat de deur niet dichtslaat, zelfs niet wanneer deze een krachtige duw krijgt. Dit draagt niet alleen bij aan een rustigere werkomgeving, maar beschermt de stalen kast ook tegen beschadiging. Geïnspireerd door de natuur levert het BIONIC Steel Frame een bijzonder efficiënte en stabiele constructie op. De torsiestijfheid neemt verder toe door een ingenieuze structuur aan de binnenkant met plooien, steunen en tussenruimten, en door materiaalversterking op belangrijke punten, zoals aan de voorkant van de zijwanden en in de scheidingswand en kokerprofielen. Afsluitbaar met Veiligheidsdraaigrendel voor hangslot. Het veiligheidsslot is uitermate goed bestand tegen inbraak, omdat het doordraait wanneer het is vergrendeld en pas grijpt wanneer het slot is verwijderd. Geschikt voor alle hangsloten met een beugeldikte van 6 - 8 mm. De extra ventilatieopeningen in het vak, in combinatie met de ventilatiesleuven in de deur, verbeteren de luchtstroom. Dit zorgt voor een goede ventilatie in de kast waardoor de inhoud sneller droogt zonder onaangename geurtjes. De geïntegreerde bank zorgt voor een efficiënt gebruik van de beschikbare ruimte. Het maakt aan- en uitkleden gemakkelijk en biedt opbergruimte onder de kast zonder extra ruimte in beslag te nemen. De randen zijn van kunststof. constructie van staal, stevig gelast. Dit maakt de constructie zeer robuust en sterk en dus duurzamer. Omdat de hoeken en randen van de romp gelast zijn, is de kast goed afgedicht en dus beter beschermd tegen stof, vocht en vuil dan bij een schroefconstructie. Bovendien is regelmatig onderhoud en nastellen niet nodig. romp met moffellak in RAL7035 lichtgrijs, front met moffellak in RDS 110 80 60 viridinegroen.

  • Leveringstoestand gedeeltelijk gemonteerd; bank en locker apart om eenvoudig zelf te monteren
  • inbraakwerend conform niveau B volgens DIN 4547-2
  • 10 jaar garantie

C+P dubbeldekse locker Classic Plus met bank, vakbreedte 400 mm  L

Zeer inbraakbestendig

De locker is met een veiligheidsdraaigrendel beveiligd tegen toegang door onbevoegden. Dit sluitmechanisme wordt gekenmerkt door zijn speciale beveiliging tegen openbreken. Het is namelijk niet mogelijk om het sluitmechanisme door stukdraaien te vernielen. In gesloten toestand draait de veiligheidsdraaigrendel door - pas als het hangslot is verwijderd, grijpt de draaigrendel zich vast.

meubeltype:
kast
type kast:
locker
vakken:
3 stuks
abteile doppelstöckig (text):
x 2
dubbeldeks:
ja
hoogte:
2120 mm
zithoogte:
450 mm
breedte:
1200 mm
breedte vak:
400 mm
diepte:
815 mm
zitdiepte:
310 mm
vakken:
6 stuks
type bank:
geïntegreerde bank
onderbouw:
bank
kleur onderbouw:
zwartgrijs // RAL7021
afsluitbaar:
ja
sluitsysteem:
draaigrendel
materiaal:
staal
materiaal verwerking:
gelast
materiaal lijst:
kunststof
kleur romp:
lichtgrijs // RAL7035
kleur voorkant:
RDS 110 80 60 viridinegroen
kleur lijsten:
lichtgrijs // RAL7035
oppervlak romp:
gemoffeld
oppervlak front:
gemoffeld
kast uitrusting:
kledingstang, haken
hoedenplank:
nee
kledingstang:
ja
kleerhaak:
4 stuks
type deur:
openslaande deur met etikettenlijst en ventilatiesleuven
deur uitvoering:
inliggend, binnenliggende penscharnieren
deuraanslag:
rechts
openingshoek deur:
110 °
garantie:
10 jaar
opstelling:
wand
titel kasten:
$B dubbeldekse locker $S $M met bank
milieuvoordeel (verpakking):
Lockers van C + P zijn gemaakt van staal, een duurzaam en sterk materiaal. De aanpak van duurzaamheid strekt zich uit van productie en levering tot de latere terugkeer in de materiaalcyclus. Deze stalen lockers zijn volledig recyclebaar, worden milieuvriendelijk gelakt en doorgaans zonder verpakking geleverd door de eigen logistieke afdeling van het bedrijf
ventilatie:
behuizing en front
voor beugelsterkte:
6-8 mm
stabiliteit/versteviging/schoren:
vouwen, steunen
deurdemping:
ja
norm:
niveau B volgens DIN 4547-2 | Inbraakwerend
levering:
gedeeltelijk gemonteerd; bank en locker apart om eenvoudig zelf te monteren
gewicht:
70,6 kg
    vakken
    breedte vak
    kleur romp
    kleur voorkant
    onderbouw
    type bank
* alleen in een andere configuratie
Artikelvarianten