PDP_Product
MobileLogo
Zakelijke klant Particuliere klant

Nowy Styl Bureaustoel Navigo Profi Plus met 3D armleuningen

synchroonmechanisme, in verschillende kleuren

    kleur rug achterzijde

Bureaudraaistoel

met synchroonmechanisme en 3D armleuningen
  • Synchroonmechanisme, via snelverstelling individueel instelbaar op het lichaamsgewicht
  • Traploze zithoogteverstelling
  • In hoogte verstelbare rugleuning
  • Rugleuning van kunststof met ventilatiesleuven en zichtbare bekledingskleur
  • Met 3D armsteunen met PP vulling
  • Aluminium basis

Ga (zelf) zitten op een comfortabele en ergonomische bureaustoel! De visueel en functioneel aantrekkelijke Navigo Profi Plus bureaustoel van Nowy Styl past zich specifiek aan uw zitbehoeften aan!

Omdat niet iedere werknemer hetzelfde is, is het belangrijk een bureaustoel te hebben die goed en gemakkelijk verstelbaar is. Dankzij de verschillende verstelmogelijkheden op de stoel kunt u ergonomisch verantwoord zitten op uw werkplek. Dit voorkomt rugpijn en verhoogt dus de efficiëntie van u en uw werknemers op het werk.

Het synchroonmechanisme is via een snelverstelling individueel instelbaar op het lichaamsgewicht. Wanneer u achterover leunt, beweegt en kantelt het zitvlak mee. Het synchroonmechanisme bevordert de lichaamsbeweging en de bloedcirculatie tijdens het zitten.
Met de traploze verstelling van de zithoogte kunt u de stoel aan uw lichaamslengte aanpassen. De rugleuning is in hoogte verstelbaar en kan in 5 standen worden vergrendeld. Bovendien is de zitting verstelbaar in zitdiepte en zitneiging.

Zit ook ergonomisch en comfortabel! Omdat de zitting en rugleuning volledig bekleed zijn. U hebt de keuze tussen verschillende kleuren: discreet of opvallend en kleurrijk!
De zitschaal van 7-lagig beuken multiplex is bovendien voorzien van een voorgevormde schuimvulling. De rugleuning is gemaakt van zwarte of witte kunststof en is voorzien van ventilatiesleuven. De kleur van de bekleding is te zien door de ventilatiespleten, waardoor de stoel ook van achteren een bijzondere uitstraling krijgt.

Armsteunen hebben als functie de armen en schouders te ontlasten bij het zitten. Om dit te bereiken is het belangrijk dat de armleuningen zich ook aan ons lichaam en onze zithouding aanpassen. De draaistoel is daarom ook uitgerust met 3D-armleuningen. Dit betekent dat de armleuningen in hoogte, breedte en diepte verstelbaar zijn. Dit maakt het voor u gemakkelijker om ergonomisch te zitten.

De basis is gemaakt van aluminium. Het is niet alleen stabiel, maar geeft de stoel ook een edele uitstraling. De bureaudraaistoel heeft standaard tapijtwielen. Optioneel kunt u harde vloerwielen als toebehoren bestellen.

Goed om te weten!
Zelfs als u de perfecte stoel heeft, moet u tussendoor bewegen. Een tip om meer te bewegen tijdens kantooruren: sta af en toe op en loop naar uw collega's toe in plaats van altijd de telefoon te pakken.
meubeltype:
zitmeubel
zitmeubeltype:
draaistoel
stoelmechanisme:
synchroonmechanisme
tegendrukinstelling:
lichaamsgewicht-snelverstelling
armleuningen:
3D-armleuningen
armleuningen laag:
van polypropyleen
materiaal bekleding zitting:
stof (100% polyester)
zittinginstelling:
zithelling/zitdiepte
zithoogte:
420-550 mm
zitbreedte:
460 mm
zitdiepte:
450 mm
bekleding:
Zitting en rugleuning
rug uitvoering:
rugleuning met kussens
materiaal rug achterzijde:
kunststof
rughoogte:
520 mm
rugleuningverstelling:
ja
voetensteun:
nee
in hoogte verstelbaar:
ja
materiaal onderstel:
aluminium
materiaal voetkruis:
aluminium
onderbouw:
rollen
roltype:
tapijtrol
breedte:
660 mm
levering:
voorgemonteerd
gewicht:
15,7 kg

Klanten kochten ook

    kleur rug achterzijde
Artikelvarianten