PDP_Product
MobileLogo
Zakelijke klant Particuliere klant

Allit Servicekoffer/montagekoffer ProServe

polycarbonaat, in verschillende maten en uitrustingen, met beugelgreep

    hoogte
    bak/koffer uitrusting

Service- en montagekoffer

direct gebruiksklaar dankzij praktische uitrusting
  • gemakkelijk openen en sluiten - met één hand te bedienen
De zaak
Deze servicekoffer uit de ProServe-serie van Allit is gemaakt van polycarbonaat en is daardoor uiterst robuust en slagvast. Het profielraam is gemaakt van aluminium en sluit goed af. De koffer is gemakkelijk met één hand te openen en te sluiten: Druk eenvoudigweg de koffer dicht om te sluiten en bedien de hendel met één hand om te openen. Het deksel vergrendelt zich bij het openen. Bovendien heeft het een geïntegreerde dekselrem, die weerstand biedt en zo het gewicht van het deksel bij het sluiten controleert. De koffer kan worden afgesloten met een combinatieslot en beschermt uw keukengerei tegen toegang door onbevoegden.

De binnenuitrusting
De montagekoffer is naar keuze verkrijgbaar als basismodel of met diverse binnenuitrustingen. U kunt het basismodel uitrusten met tal van scheidingselementen naargelang uw individuele behoeften. U kunt onder meer kiezen tussen gereedschapshouders, kleine onderdelenbakken of schuimrubberen inzetstukken.

Het materiaal
Polycarbonaat heeft een hoge sterkte, stijfheid en hardheid en heeft goede isolerende eigenschappen tegen elektriciteit. Bovendien heeft het materiaal een breed temperatuurbereik en is het bestand tegen water, vele oliën en vetten, vele minerale zuren en waterige oplossingen van neutrale zouten en oxiderende middelen. Polycarbonaat heeft dus een zeer hoge weerstand tegen veroudering en maakt van deze montagekoffer uw trouwe metgezel.
  • Bestand tegen hoge druk - gemaakt van polycarbonaat
  • Geïntegreerde dekselrem - deksel klikt vast bij openen en remt af bij sluiten- Geen sleutels nodig - met combinatieslot

Goed om te weten!
Moet u uw servicekoffer meenemen in het vliegtuig? Bestel de kofferband met cijferslot en TSA-slot dan meteen mee.
baktype:
service- en montagekoffer
breedte:
490 mm
binnenbreedte:
435 mm
binnendiepte:
275 mm
draaginstallatie:
beugelgreep
afsluitbaar:
ja
sluitsysteem:
cijfercombinatieslot
materiaal:
polycarbonaat
kleur:
antraciet
    hoogte
    bak/koffer uitrusting
Artikelvarianten