Content
MobileLogo
Zakelijke klant Particuliere klant
Buitendienst

Persoonlijk advies van onze buitendienst

Ons team van buitendienstmedewerkers is ook beschikbaar om u, indien gewenst, ter plaatse persoonlijk te helpen bij al uw inkoopbeslissingen. Het maakt niet uit of u al klant bij ons bent of eerst meer wilt weten over onze producten en diensten. Profiteer van onze jarenlange ervaring en advies-expertise om ook ongebruikelijke inkoopverzoeken sneller en efficiënter af te handelen. Want UDO BÄR is meer dan een catalogus of een onlinewinkel. Ons team staat altijd voor u klaar wanneer u ons nodig hebt.

Dicht bij de klant

Dicht bij de klant is niet een belofte die we zomaar gebruiken, wij maken hem ook waar. Niet elke bestelling is zo eenvoudig dat ze via catalogus, telefoon, online-shop of chat kan worden geplaatst. Wanneer complexe beslissingen moeten worden genomen of bijzondere wetten en richtlijnen in acht moeten worden genomen, kan de hulp van een ervaren deskundige gewenst of vereist zijn. Hierbij kunt u vertrouwen op onze buitendienst, die op afspraak naar uw bedrijf komt en samen met u zoekt naar de optimale oplossing voor uw bedrijf. Indien nodig doen we ook een beroep op specialisten. Dit kunnen voorleveranciers, civieltechnische ingenieurs, externe adviseurs of montagemonteurs zijn. Voor onze klanten is dit gratis.

Onze buitendienstmedewerker noteert uw wensen en eisen, bespreekt mogelijke alternatieven, verricht zo nodig ter plaatse metingen en stelt een offerte op. Mocht een gewenst artikel niet in ons complete assortiment zitten, dan zorgt onze inkoopafdeling ervoor dat het artikel zo snel mogelijk op voorraad is. Ons doel is om u de best mogelijke service te bieden onder één dak. Bent u geïnteresseerd in een eBusiness-oplossing? Geen probleem, ook in dat geval staat onze buitendienst u met raad en daad terzijde.

After Sales Service

Onze inzet voor uw bedrijf houdt echter niet op bij uw bestelling, wij staan ook na de levering van de goederen voor u klaar. Bij grotere projecten kan de buitendienst van UDO BÄR bijvoorbeeld ook actief zijn in het projectmanagement en de coördinatie ter plaatse op zich nemen of namens u opleveringsgesprekken met de opzichter voeren. En mocht er een klacht zijn die niet telefonisch kan worden opgelost, dan komt onze buitendienstmedewerker graag bij u langs om de details toe te lichten.

Afspraak maken

Als u geïnteresseerd bent in een persoonlijk gesprek met onze buitendienst, kunt u contact met ons opnemen.


We geven je graag advies

We beantwoorden graag al je vragen! Neem nu contact met ons op!

*Hiermee wordt een verplicht veld gemarkeerd

Door verzending van het formulier gaat u akkoord met onze B2C-privacybepalingen.
Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.