Content
MobileLogo
Zakelijke klant Particuliere klant
STELLING VARIANTEN

WELKE STELLING IS DE JUISTE VOOR U?

De keuze aan stellingen is groot, zodat het meestal moeilijk is het overzicht te bewaren en de juiste oplossing te vinden. Wij kunnen u helpen de juiste stellingen te vinden! Denk eerst en vooral na over wat u wilt opslaan en hoe zwaar uw goederen zijn. Het draagvermogen van de opgeslagen goederen beperkt reeds de keuze van de stellingen.

Voor middelzware tot zware goederen (van 1.200 tot meer dan 7.500 kg) zijn pallet-, breedvak-, middelzware en zware draagarmstellingen geschikt. Voor lichte goederen volstaan opslag- en lichte draagarmstellingen. Voor speciale vereisten zijn ook kantoor- en archiefstellingen, legbordstellingen en verticale stellingen verkrijgbaar.

Voorts kunnen de afzonderlijke soorten stellingen worden gedifferentieerd naar gelang van het soort goederen dat moet worden opgeslagen. De kenmerken van de verschillende soorten stellingen worden hieronder nader beschreven.

Draagarmstellingen

Draagarmstellingen zijn bijzonder geschikt voor de opslag van lange goederen, zoals latten, panelen of buizen, omdat ze geen legbord hebben. De rekken worden ook gekenmerkt door een hoog draagvermogen van meer dan 7.500 kg. De opslag van lange, zware goederen kan veilig en overzichtelijk worden uitgevoerd met behulp van draagarmstellingen.

Palletstellingen

Palletstellingen zijn precies de juiste keuze als het gaat om het opslaan van zware ladingen. Niet alleen het hoge draagvermogen is een voordeel van deze stellingen, maar ook hun flexibiliteit. De opslag in de lengterichting is even goed mogelijk als de opslag van pallets in de dwarsrichting. Bovendien kunnen de rekken op elk moment gemakkelijk worden uitgebreid. Een gelijkmatige lastverdeling en een veilige stand van de stellingen wordt gegarandeerd door de vloerankers.

Breedvakstelling

Grote en zware goederen kunnen perfect worden opgeborgen in een breedvakstelling. De stellingen hebben grote opslagruimtes zonder onderbreking van de schoren. De belasting van deze rekken kan oplopen tot meer dan 4.600 kg.

Magazijnstelling

De universele stellingen hebben verschillende draagvermogens en kunnen op vele gebieden als allrounder worden gebruikt. Als er individuele eisen zijn, bieden de opslagstellingen met speciale varianten tal van mogelijkheden, zoals bandenopslag als bandenstelling, garderoberekken met een praktische kledingstang, schuine legborden als schuine legbordstelling of levensmiddelen- en hygiënerekken, die bijvoorbeeld in de horeca worden gebruikt.

KANTOOR- EN ARCHIEFSTELLINGEN

Kantoor- en archiefstellingen zijn gespecialiseerd in het opbergen van mappen en andere kantoorbenodigdheden en worden bovendien gekenmerkt door een hoog draagvermogen. De kantoor- en archiefrekken zijn verkrijgbaar als schroef-, bout- en aanbouwrekken.

Verticale stellingen

Het overzichtelijk en veilig opbergen van lichte, lange goederen lukt vooral met verticale stellingen. Deze rekken worden gekenmerkt door hun ruimtebesparende ontwerp en vergemakkelijken de verwijdering van lange goederen zoals buizen, profielen, latten en vele andere.

Platenstellingen

Plaatstellingen bieden een praktische oplossing voor de opslag van een grote verscheidenheid aan panelen. Door gebruik te maken van een panelenrek kunnen de opgeslagen materialen plaatsbesparend, overzichtelijk en veilig worden opgeborgen en gemakkelijk worden verwijderd.

IN ÉÉN OOGOPSLAG: OVERZICHT VAN DE VERSCHILLENDE SOORTEN STELLINGEN

Draagarmstellingen: Vooral goed voor de opslag van lange goederen zoals buizen
Palletstellingen: Voor flexibele opslag van pallets
Breedvakstellingen: Perfect voor zware en volumineuze goederen
Kantoor- en archiefstellingen: Speciale oplossing voor het opbergen van dossiers en kantoorbenodigdheden
Platenstellingen: Voor het overzichtelijk en praktisch opbergen van borden
Verticale stellingen: Perfect voor het opbergen van lichte, lange goederen zoals profielen