PDP_Article
Zakelijke klant Particuliere klant

Kärcher hogedrukreiniger HD 4/11 C Bp

Art.nr.
A237298
Minimum bestelhoeveelheid:
1
Hoeveelheidsinterval:
1
Label:
Gratis levering:
minstens 2 weken

Kärcher hogedrukreiniger HD 4/11 C Bp *EU

Voordeel:
  • Zelfstandige hogedrukreiniging onafhankelijk van externe energiebronnen
  • Hoge reinigingsprestaties met lange looptijd
  • Basiseenheid zonder batterijen

Ideaal voor verzorgers, landschapsverzorging of gemeentelijke taken: onze eerste professionele hogedrukreiniger HD 4/11 C op accu. Werkt zelfvoorzienend, zonder externe stroombron.

Onze HD 4/11 C Bp Batterij is de eerste hogedrukreiniger op batterijen die geschikt is voor professionele toepassingen. Hij kan staand of liggend worden gebruikt en maakt indruk met een aantal hoogwaardige kenmerken zoals een messing cilinderkop, automatische drukontlasting en een doordachte accessoireopslag. Ook aan boord: het EASY!Force hogedrukpistool, dat de terugslagkracht van de hogedrukstraal gebruikt om de houdkracht tot nul te reduceren, terwijl de EASY!Lock snelsluitingen een 5 keer snellere bediening mogelijk maken in vergelijking met conventionele schroefverbindingen, zonder in te boeten aan robuustheid en duurzaamheid. Het gereedschap is ideaal voor verzorgers, landschapsverzorging of zelfs gemeentelijke taken en werkt met 2 krachtige 36-volt lithium-ion batterijen, die niet zijn inbegrepen. De accu's van ons 36-volt batterijplatform zijn compatibel met andere apparaten uit dezelfde serie, garanderen lange bedrijfstijden en zeer goede reinigingsprestaties. Voor lichtere vervuiling wordt aanbevolen om het eco!-efficiëntieniveau te gebruiken om de levensduur van de batterij te verlengen tot 34 minuten.

Toepassingsgebieden:
  • Voor zelfstandige, mobiele hogedrukreiniging, bijv. voor conciërges, in de groenvoorziening of in de gemeentelijke sector.

accuaandrijving:
nee
aansluitvermogen:
1,6 kW
hoogte:
930 mm
breedte:
370 mm
titel reiniging/afvalverwerking:
$B Hogedrukreiniger $S $M
gewicht:
24,021 kg
lengte:
380 mm

Populaire artikelen in deze categorie

Klanten kochten ook

Artikelvarianten