PDP_Product
MobileLogo
Zakelijke klant Particuliere klant

Moravia Markeerband voor binnen

vinyl, L 33 m, in verschillende breedtes en kleuren

    bandbreedte
    kleur

Markeringstape

bij uitstek geschikt voor markering op korte termijn
  • opvallend door signaalwerking
  • kan zonder resten* worden verwijderd - van extra sterk vinyl (*op de meeste vloeren)
  • zeer geschikt voor droge, stof- en vetvrije ondergronden

De markeringstape van extra sterk vinyl is ideaal voor het markeren van verkeersroutes of parkeerplaatsen in het magazijn en de fabriek. Help uw werknemers zich gemakkelijker te oriënteren en schep nog meer orde.

De markeringstape is bijzonder geschikt voor markeringen op korte en middellange termijn op droge, vet- en stofvrije oppervlakken. Op de meeste vloeren kan de markering weer worden verwijderd zonder resten achter te laten. U kunt dus ook tijdelijke markeringen op de vloer aanbrengen.

Overeenkomstig ASR A1.3 moet de markering van de routegrenzen op een kleurrijke en duidelijk herkenbare wijze worden aangebracht. De kleuren wit en geel zijn zeer geschikt voor dit doel. Ze zijn helder en gemakkelijk herkenbaar.
Met verschillende kleuren kunnen looppaden en parkeerterreinen snel en gemakkelijk naar functie worden ingedeeld. Dit maakt het ook gemakkelijker om te voldoen aan specificaties en werkroutes. Als alles in orde is, worden gevarenzones verkleind en wordt de arbeidstijd efficiënter gebruikt.

De vloermarkeringstape is bij ons verkrijgbaar in verschillende kleuren - zowel eenkleurig als tweekleurig. Zo kunt u verschillende gebieden markeren en afbakenen.
afbakening en verkeer:
beheerssysteem
beheerssysteem:
vloermarkering
markeringstype:
tape
plaats van toepassing:
binnen
bandlengte:
33 m
materiaal:
vinyl
antislip:
nee
    bandbreedte
    kleur
Artikelvarianten