PDP_Product
MobileLogo
Zakelijke klant Particuliere klant

Franken Presentatiekaart

in verschillende vormen en kleuren

    vorm
    kleur
    zelfklevend

Matigingskaart

voor gestructureerde presentaties en lezingen
  • Milieuvriendelijk - gemaakt van 100% gerecycled papier
  • Veelzijdig - in vele vormen en kleuren

Maak uw presentatie of training levendiger of structureer uw gedachten tijdens het brainstormen! De matigingskaarten van Franken zullen je helpen!

Kies tussen verschillende kleuren en vormen. Het maakt niet uit of het een cirkel, ovaal of rechthoek, groen, blauw, oranje, geel of rood is - maak uw seminar kleurrijk!
De kaarten zijn veelzijdig. Gebruik de matigingskaarten als kleurensteun of om iets op te schrijven. Met een dikte van 130 g/m² zijn ze dik genoeg om er met een permanente marker op te schrijven. Voor een ideale ondersteuning kunnen de matigingskaarten op prikborden worden geprikt of aan whiteboards worden geniet. Of gewoon kaarten in je hand houden om je lezing te ondersteunen.

Ter wille van het milieu zijn de presentatiekaarten gemaakt van 100% gerecycleerd papier. Elke verpakkingseenheid bevat 500 kaarten van dezelfde kleur of de kaarten zijn direct op kleur gesorteerd. Kaarten gesorteerd op kleur zijn ook verkrijgbaar als zelfklevende kaarten. Met de selectie 300 matigingskaarten zijn in scope van levering.

Goed om te weten!
Mist u nog iets voor de perfecte presentatie? Bij ons zijn ook andere hulpmiddelen verkrijgbaar, zoals laserpointers, presentatiepapier of een complete presentatiekoffer.
uitrusting met informatie:
accessoire
kenmerk:
"Der blaue Engel

Klanten kochten ook

    vorm
    kleur
    zelfklevend
Artikelvarianten