Content
MobileLogo
Zakelijke klant Particuliere klant
Uitgebreide inkoopservice

UDO BÄR heeft de oplossing voor u!

Als professionele vakhandel voor bedrijfsinrichtingen, opslaginrichtingen en kantoorinrichting is het ons doel steeds de juiste productoplossing aan te bieden. Voor onze klanten – of het nu om grote concerns gaat of het MKB – betekent dat: u kunt voor uw bedrijf alle denkbare producten bij UDO BÄR bestellen die u nodig heeft voor uw bedrijfs-, magazijn- en kantooruitrusting. Wij bezorgen snel en betrouwbaar alles van A tot Z.

Sterk partnerschap

Ons bestaande totaalassortiment bevat meer dan 60.000 artikelen van ca. 300 leveranciers. Deze artikelen en leveranciers vormen onze kernactiviteit en het hart van onze inkoopservice. Tegelijkertijd vormen ze slechts een deel van onze service. Wij beschikken in ons leveranciersbestand over meer dan 4.000 leveranciers, met wie wij al jaren onafgebroken en als partners samenwerken. Wij besteden bijzondere aandacht aan kwaliteit, zodat alle leveranciers en producten zorgvuldig worden geselecteerd en gecontroleerd.

Profiteer van de tijdwinst bij inkoop - want wij regelen alles voor u!

Kijk hier voor een overzicht van onze merken:


Dus als u in onze catalogus of online-shop niet vindt wat u zoekt, neem dan contact met ons op. Ons competente personeel zal u graag helpen. Stuur ons ook uw aanvraag van artikelen die u ergens anders hebt ontdekt. Wij zorgen voor de goederen die u nodig heeft of bieden u een passend alternatief.

Heeft u hulp nodig?
Wij helpen u graag!

 

Wij adviseren u graag

Wij zijn beschikbaar voor al uw verdere vragen! Neem nu contact met ons op!