PDP_Product
MobileLogo
Zakelijke klant Particuliere klant

Veiligheidswandasbak

in verschillende maten, in kleur of RVS

    kleur uitvoering
    afsluitbaar
    kiepsysteem

Veiligheids Wand Asbak

Sigarettenpeuken vallen direct naar binnen
  • Brandvertragend - trechtervormig hoofddeel verhindert zuurstoftoevoer en smoort zo vlammen

Bestel direct:

  • beschermd tegen weersinvloeden - overkapping van RVS

De keuze is aan jou:

  • In het oog springend of elegant - gemaakt van plaatstaal met gekleurde poedercoating of roestvrij staal
  • snel legen of tegen diefstal beveiligd - naar keuze met cilinderslot

Met de hoogwaardige veiligheidswandasbak kunnen rookafval en sigarettenresten veilig en schoon worden weggegooid via het trechtervormige deksel. Dit zorgt voor actieve bescherming van niet-rokers op de werkplek en in openbare ruimten. De kleine opening onderdrukt de uitwisseling van zuurstof, er ontstaat nauwelijks rook en vlammen worden voorkomen. Maar niet alleen op het gebied van veiligheid voldoet de wandasbak aan alle eisen dankzij het brandvertragende hoofdgedeelte en brandveilige materialen zoals plaatstaal of roestvrij staal. Door de eenvoudige, elegante vormgeving past de asbak in elke architectonische en ruimtelijke vormgeving. De verscheidenheid aan materialen en kleuren maakt een perfecte afstemming op uw interieur of exterieur mogelijk. Integreer de asbak onopvallend of zet een esthetisch accent.

Vooral in openlucht- en openbare ruimten verdient de wandasbak de voorkeur. Met een muurbeugel wordt de asbak stevig aan de muur bevestigd. Hij is dus niet hinderlijk, zelfs niet in drukbezochte zones, in entrees, op gangen en paden.

Om het regelmatig legen nog gemakkelijker te maken, kiest u een model met een kantelinrichting. De bak kan dan 180° worden gekanteld zonder dat speciaal gereedschap nodig is. Door de uitrusting met een regenkapje, dat als accessoire verkrijgbaar is, is de wandasbak ook uitstekend geschikt voor niet-overdekte buitenruimtes.
opstelling:
wand
brandveiligheid:
vuurremmend
vorm:
rond
inhoud asbak:
---
    kleur uitvoering
    afsluitbaar
    kiepsysteem
Artikelvarianten