PDP_Product
MobileLogo
Zakelijke klant Particuliere klant

Allit Assortimentsbakken als modulesysteem

met maximaal 9 bakken, polystyreen, blauw

    hoogte
    bakken aantal

Magazijn met scharnierende doos

aanpasbaar modulair systeem
  • Stapelbaar of combineerbaar voor wandmontage dankzij identieke breedtes
  • Robuust met een kristalhelder zicht - polystyreen behuizing en boxen
  • gemakkelijk vullen en uitnemen bakken in-/uitklapbaar en uitneembaar
  • Overzichtelijke opslag - greeplijsten met etiketveld

Bestel direct:

  • tijdrovend schroefwerk vermijden - voor het verticaal rangschikken van meerdere rijen bakbehuizingen zijn wand- of staanderstellingen ideaal - de stellingen worden aan de wand bevestigd en vervolgens kunnen de rijen eenvoudig worden ingehangen
  • Dozen gemaakt van slagvast polystyreen
  • Dozen van transparant, zeer slagvast polystyreen met greeplijst en etiketveld
  • Inhoud van de doos duidelijk zichtbaar en beschermd tegen stof

We bevelen aan:
Als meerdere rijen dozen verticaal moeten worden gerangschikt, gelieve dan ook wandrekken of staanders te bestellen. De legbordframes worden met een bevestigingsknop vastgezet, de kasten worden ingehaakt en gepositioneerd en tijdrovend schroeven van elke afzonderlijke kastenrij wordt vermeden.
De scharnierende boxmagazijnen zijn perfect voor een goed georganiseerde en stofvrije opslag van kleine onderdelen. De afzonderlijke rijen koffers en dozen zijn gemaakt van stevig en slagvast polystyreen. Ze kunnen op elkaar worden gestapeld of aan de muur worden bevestigd.

Door de gelijke totale breedte kunnen de vouwboxmagazijnen ideaal worden gecombineerd. De dozen zijn opvouwbaar en uitneembaar, zodat u ze gemakkelijk kunt vullen en verwijderen. Bovendien zijn de boxen voorzien van een handgreep en een etiketveld, zodat uw medewerkers een optimaal overzicht hebben en altijd snel de juiste producten kunnen vinden. Dit is bijzonder geschikt voor werkplekken met wisselende werknemers.

Om het tijdrovende vastschroeven van elke afzonderlijke rij kasten te vermijden, wordt bij verticale rangschikking van meerdere rijen kasten het gebruik van wand- of staanders aanbevolen, die als optie kunnen worden besteld. De opslagmagazijnen kunnen aan de muur worden bevestigd en de kastenrijen kunnen gewoon op hun plaats worden gehangen.
baktype:
Assortimentskast
euronorm:
nee
breedte:
600 mm
materiaal behuizing:
Polystyreen
kleur behuizing:
blauw
materiaal kist:
Polystyreen
kleur bak:
transparant
draaibaar:
nee
geschikt voor levensmiddelen:
ja
opstelling:
wand
    hoogte
    bakken aantal
Artikelvarianten