Content
MobileLogo
Zakelijke klant Particuliere klant
Werkplaats en kantoor

ERGONOMISCHE OPLOSSINGEN VOOR ONTSPANNEN WERKEN

Ongeacht of je een zittend of staand beroep hebt, een eenzijdige houding bevordert gezondheidsklachten en tast je algemene welzijn ernstig aan. Laat het niet zover komen! Het fundamentele toverwoord is: beweging.
Wissel uw werkhouding dynamisch af tussen zitten en staan, neem de trap in plaats van de lift en gebruik uw pauze voor een wandeling buiten.

UDO BÄR ondersteunt uw gezondheid, bijvoorbeeld met ergonomische zitmeubelen en in hoogte verstelbare schrijf- en werktafels - voor de werkplek en het kantoor.

Ergonomie op de werkplek

Leunen of zitten? Om tijdelijk een comfortabelere houding aan te nemen op een staande werkplek, zijn stahulpen een goede keuze. Ze ontlasten de rug en bieden met hun gedeeltelijk kantelbare en draaibare zittingen en traploze hoogteverstelling een goede rustpauze.

Voor een zittende activiteit op de werkplek zijn werkstoelen zeer geschikt. Met wielen, glijders en voetsteun of voetring kunnen ze flexibel worden gebruikt. Onderhoudsvriendelijke materialen (PU-schuim, hout, kunstleer) zijn robuust tegen vuil en gemakkelijk te reinigen.

STANDHULP

  • Geschikt om tegenaan te leunen, vooral voor staande werkplekken
  • Vergemakkelijkt frequent opstaan
  • Met zithoogteverstelling voor verschillende maten
  • Voor een betere ergonomie met verstelbare zitneiging en hoger laadvermogen

WERKSTOEL

  • Speciaal voor klassieke zittende werkplekken, bijv. aan montagetafels
  • Optimaal zitcomfort vergemakkelijkt geconcentreerd werken
  • Van een eenvoudige werkstoel tot een 24-uurs stoel

Ergonomie in Bureau

Er is een grote keuze aan kantoordraaistoelen. Bij UDO BÄR vindt u wat u nodig heeft - van eenvoudige, voordelige kantoordraaistoelen met basisfuncties tot hoogwaardige zitmeubelen met bijna alle ergonomische mogelijkheden. Onderhoudsvriendelijke stoffen bekleding in vele kleuren of hoogwaardig leer - de keuze is aan u.

BUREAUSTOEL

Naar keuze met of zonder armleuningen voor alle gebruiksgebieden Verschillende verstelmogelijkheden zorgen voor ergonomisch zitcomfortBekleding in onderhoudsvriendelijke stof of fijn leder - de keuze is aan u.

ERGONOMIE OP ELKE WERKPLEK

Hier komt u alles te weten over een ergonomische werkplek en vindt u direct de juiste producten om de theorie in praktijk te brengen.