PDP_Product
MobileLogo
Zakelijke klant Particuliere klant

Wandklok met metalen behuizing

Ø 300 mm, als draadloze of kwartsklok, in verschillende kleuren

    uurwerk
    wijzerplaat
    spanningsverzorging
    behuizingskleur

Wandklok

  • Ø 300 mm
  • Metalen behuizing, gelakt in 7 kleuren, gelieve te specificeren
  • batterijvoeding 1,5 V, levering incl. batterij of netvoeding 230 V

Altijd de tijd in beeld! Met deze wandklok creëert u een blikvanger door de verschillende kleuren! Of het nu in de pauze- of sociale ruimte is, op kantoor, in een bedrijf of vergaderzaal, deze klok is veelzijdig.

De ronde wandklok heeft een diameter van 30 cm. Jij beslist de rest! U kiest het uurwerk, de wijzerplaat, de stroomvoorziening en de kleur van uw klok.

De beweging
U kunt kiezen tussen een radiogestuurd of een quartz uurwerk. Een radiogestuurde klok biedt u een precieze en betrouwbare weergave van de tijd. Regelmatig wordt de radiogestuurde klok op afstand en als bij toverslag ingesteld. Het vooruit- of achteruitzetten van de klok behoort dus tot het verleden en de zomer- en wintertijd worden niet meer vergeten! Vooral voordelig voor klokken die op moeilijk bereikbare plaatsen hangen.
De goedkopere kwartsuurwerk is ook zeer betrouwbaar en bovendien onderhoudsvrij. Werkt op batterijen, de klok werkt precies. Dit betekent dat er geen regelmatig onderhoud nodig is. Dit bespaart moeite en geld.

De wijzerplaat
U hebt de keuze tussen een wijzerplaat met Arabische cijfers of een wijzerplaat met DIN-cijfers. De wijzerplaat is wit en zowel de cijfers als de streepjes steken duidelijk af in zwart.

De stroomvoorziening
Met de radiogestuurde klok kiest u eenvoudig tussen een wandklok op batterijen of een klok die op het lichtnet (230 V) werkt. De netadapter is bij de levering inbegrepen. Hierdoor hoeft de batterij niet regelmatig te worden vervangen. Ook een voordeel als de klok niet zo gemakkelijk te bereiken is. Batterijvoeding is ideaal als er geen stroomvoorziening in de buurt van de klok is.
De kwartsklok is alleen verkrijgbaar in de versie met batterijvoeding (1,5 V). De batterij is bij beide horloges inbegrepen.

De kleur
Kies uw gewenste kleur uit 7 verschillende kleuren! Hetzij gedempt en onopvallend of kleurrijk als blikvanger. De metalen behuizing wordt in uw kleur gelakt. De wandklok past dus in elke omgeving.
uitrusting werkplaats:
uur
type klok:
wandklok
tijdweergave:
analoog
datumweergave:
nee
temperatuurweergave:
nee
diameter:
300 mm
materiaal:
metaal
kleur wijzerplaat:
wit
WEEE-registratienummer:
DE35252826
WEEE-apparaatsoort:
klein apparaat cat. 5
gewicht:
1,4 kg

Klanten kochten ook

    uurwerk
    wijzerplaat
    spanningsverzorging
    behuizingskleur
Artikelvarianten