Category
MobileLogo
Zakelijke klant Particuliere klant
    Categorie

Verpakkingszakken

23 resultaten
Raja Plat zakje
Raja Plat zakje
LDPE
direct leverbaar
(1-2 dagen)
Raja Grote papieren zak
Raja Grote papieren zak
bruin, in verschillende maten
op aanvraag
Plat zakje van PP
Plat zakje van PP
transparant, in verschillende diktes en maten
direct leverbaar
(1-2 dagen)
Gripzak, 100 µm, lengte x breedte 150 x 100 mm
Gripzak, 100 µm, lengte x breedte 150 x 100 mm
LDPE, transparant, 100 µm, LxB binnen 150x100mm, over groene biezen
(BX = 500 PCE)
direct leverbaar
(1-2 dagen)
Antistatische zak met luchtkussens
Antistatische zak met luchtkussens
van LDPE in roze, 100 µm, in verschillende maten
direct leverbaar
(1-2 dagen)
Antistatische schuimzak
Antistatische schuimzak
van LDPE in roze, in verschillende maten
direct leverbaar
(1-2 dagen)
Antistatisch plat zakje
Antistatisch plat zakje
PE, dikte 100 µm, in verschillende maten
direct leverbaar
(1-2 dagen)
Raja gripzak met ophanggat
Raja gripzak met ophanggat
direct leverbaar
(1-2 dagen)

Wat zijn verpakkingszakken?

U wilt spullen verzenden naar uw klanten, naar een zakenpartner of ze in rekken of op pallets bewaren? Dan hebt u een verpakking nodig om uw spullen te beschermen tegen beschadiging en vocht. Anders gezegd: u hebt een omhulsel nodig voor uw artikelen, precies afgestemd op uw behoefte. Verpakkingen zijn er in verschillende vormen en van diverse materialen.

Verpakkingszakken of verzendzakken zijn bijvoorbeeld van papier of kunststof. Het veelzijdige productassortiment van verpakkingszakken bij UDO BÄR is bijzonder uitgebreid. Of kijk meteen in onze rubriek “Topseller”.

Doorzichtige verpakkingszakken

Doorzichtige verpakkingszakken worden ook wel transparante zakken, doorschijnende zakken of plastic zakken genoemd. Ze worden zowel gebruikt om spullen te verpakken als om deze te presenteren. In het assortiment van UDO BÄR vindt u een grote selectie transparante zakken in alle formaten en vormen. Alle doorzichtige verpakkingszakken kunnen eenvoudig worden voorzien van een etiket om bijvoorbeeld de inhoud of andere informatie aan te geven.

Gripzakjes

Gripzakjes zijn kunststof zakjes met een druksluiting – een erg handige manier om doorzichtige of ondoorzichtige verpakkingszakken te sluiten. Een druksluiting bestaat uit twee kunststof naden die bij het sluiten in elkaar worden gedrukt. Gripzakjes zijn herbruikbaar. Ze kunnen nagenoeg luchtdicht worden gesloten en kunnen erg eenvoudig worden dichtgemaakt en geopend.

Papieren verpakkingszakken

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker, zodat ook steeds meer bedrijven in hun processen op grondstoffen proberen te besparen. Verpakkingszakken van papier zijn geschikt voor iedereen die veel waarde hecht aan milieubewust transport. Daarbij is niet al het papier hetzelfde. Afhankelijk van uw individuele behoeften vindt u bij UDO BÄR bijvoorbeeld verpakkingszakken van bijzonder robuust kraftpapier, verpakkingszakken met en zonder bodem en zakken met een voering.

Stazakken of vlakke zakken

Zoals de naam al doet vermoeden, hebben stazakken een bodem, zodat de zak na het vullen blijft staan. Vlakke of platte zakken hebben geen bodem, maar kunnen een zijvouw of een bodemvouw hebben. Stazakken en vlakke zakken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, vormen en formaten en in verschillende materialen, zoals papier of kunststof.

Luchtkussenzakken

Luchtkussenzakken zijn vlakke zakken met luchtkussenfolie. Het gebruik van luchtkussenfolie biedt heel wat voordelen, omdat de verpakte spullen zo nog beter beschermd zijn. Luchtkussenzakken zijn aan drie zijden dicht en aan één zijde open. UDO BÄR heeft de enveloppen met bubbeltjesplastic in diverse formaten, zodat u kwetsbare producten van glas, porselein of keramiek goed kunt inpakken voor transport.

Hebt u vragen over onze verpakkingszakken? Hier vindt u antwoorden op uw vragen.

Bent u op zoek naar interessante aanbiedingen? Kijk dan zeker hier.

Laatst bekeken
Alles weergeven