PDP_Product
MobileLogo
Zakelijke klant Particuliere klant

Vat met wijde hals

in verschillende maten, PE

Label:
    inhoud

Vat met wijde hals

gemakkelijk te vullen door grote opening
  • voor het transport van vaste stoffen, poeders en pasta's - met UN-toelating
  • Milieuvriendelijk en robuust - gemaakt van slagvast polyethyleen
  • water- en luchtdicht afgesloten met verzegelbaar schroefdeksel met rubber afdichting
  • Gemakkelijk schoon te maken dankzij gladde binnenwanden
  • Temperatuurbestendig van -20 tot +80° graden
  • Bestand tegen vele zuren en logen, op aanvraag

De keuze is aan jou:

  • extra transporthulp - vanaf 54 liter met handgrepen aan beide zijden

Het vat met brede hals van slagvast polyethyleen is veelzijdig, stabiel en zeer robuust. Het vat is geschikt voor granulaat, poeder of bepaalde chemicaliën dankzij de UN-goedkeuring. Vervoer of sla uw goederen veilig op met en in dit wijdhals vat!

Het bijzondere aan dit kunststof vat is, zoals de naam "wide-neck" al aangeeft, de grote opening. Zo kunt u het vat gemakkelijk vullen met vloeistoffen en poedervormige stoffen zonder dat er iets verloren gaat; en ook schoonmaken is kinderspel.

Je kunt de loop in verschillende maten krijgen. De container is gemaakt van wit, slagvast PE. De binnenwanden zijn glad en dus gemakkelijk schoon te maken. Het vat met brede hals heeft een volume van 54 liter en is voorzien van 2 handgrepen om het hanteren te vergemakkelijken. De andere maten zijn ook gemakkelijk te vervoeren zonder de draaggrepen.

Het materiaal heeft het voordeel dat het wijdhalsvat bestand is tegen vele zuren en logen, zodat het vervoer van gevaarlijke stoffen geen probleem vormt. U kunt ons precies vragen tegen welke zuren en logen het bestand is.
Het kunststof vat zelf is bestand tegen temperaturen van -20 tot +80° C. Bij het vullen moet u er echter voor zorgen dat het te vullen product is afgekoeld tot omgevingstemperatuur voordat u de trommel sluit. Dan kun je het vaatje goed afsluiten met het deksel.
Het rode deksel beschermt de inhoud van het wijdhalsvat en het vat tegen lekken. De rubberen afdichting in het afsluitbare deksel maakt de inhoud waterdicht en luchtdicht. De verzegeling zorgt voor een fraudebestendige vergrendeling tijdens het vervoer, die onherroepelijk wordt vernietigd als ze wordt geopend.
Goed om te weten!
In geval van warme vulling moet het product worden afgekoeld tot omgevingstemperatuur voordat de vaten worden verzegeld.
baktype:
Vat
vorm:
rond
materiaal:
polyethyleen
recyclebaar:
ja
stapelbaar:
ja
nestbaar:
nee
onderrijdbaar:
nee
plafond:
ja
type deksel:
schroefdeksel met rubber afdichting
geschikt voor levensmiddelen:
ja
geschikt voor gevaarlijke stoffen:
verschillende stoffen, gelieve aan te vragen
temperatuurbestendigheid:
-20 °C tot +80 °C
kleur:
wit
kleur deksel:
rood
sluitsysteem:
zegel
van bouwtoezicht:
UN-toelating voor Solids
    inhoud
Artikelvarianten