PDP_Product
MobileLogo
Zakelijke klant Particuliere klant

Krause Ladder STABILO® Professional

eenzijdig of tweezijdig te betreden, aluminium, in verschillende hoogtes

    gebruik
    treden aantal

Industrieladder

voor professioneel gebruik
  • Ongevallenvrij op- en afstappen - treden met antislip ribbels
  • Flensstang aansluiting
  • Stabiele - railuiteinden met antislip 2-componenten laddervoeten
  • Licht en robuust - gemaakt van aluminium

Eenzijdig:
  • Hoge veiligheidsrail met legplank en emmerhaken
  • Vanaf 6 treden met 2 weerbestendige singelbanden
  • Platform B x D 300 x 250 mm

Aan beide kanten:
  • 2 weerbestendige singelbanden
  • Zeer sterke, geschroefde aluminium verbindingen

Deze industriële trap is bij uitstek geschikt voor professioneel gebruik. Hij voldoet aan alle professionele eisen en is in overeenstemming met DGUV 208-016 en DIN EN 131. Enerzijds is hij variabel in het aantal treden, anderzijds kan hij aan één of beide zijden worden beklommen. Elke variant is gemaakt van robuust aluminium en heeft een gefelste traprailverbinding. Bovendien wordt de bescherming van de gebruiker gegarandeerd door de antislip geprofileerde treden en de antislip, geschroefde twee-componenten voetdoppen.

Het eenzijdige model heeft enerzijds een hoge veiligheidsbeugel, die voor stabiliteit zorgt, en anderzijds een praktische plank met uitsparing voor gereedschap en emmerhaak, zodat al het benodigde keukengerei binnen handbereik is en veelvuldig op- en afklimmen kan worden vermeden. Vanaf een aantal treden van zes worden twee weerbestendige singelbanden bij de ladder geleverd als anti-spreidbeveiliging. De stevige, vastgeschroefde hightech metalen verbinding rond de stijlen biedt speciale bescherming en de in het model geïntegreerde knelbeveiliging voorkomt dat vingers bekneld kunnen raken. Het aluminium veiligheidsplatform met gerstekorrelprofilering biedt bovendien een slipvaste en veilige standplaats.

De dubbelzijdige uitvoering van de ladder wordt geleverd inclusief de twee weerbestendige singelbanden, zodat de trap ook geschikt is voor gebruik buitenshuis. Door de vlakke beëindiging van de ladderbomen heeft de ladder geen randvorming. Van een model met 2x7 treden zijn er extra geleide- en aanslagbakken om de stijlen tijdens transport en opslag te stabiliseren.

Kwaliteitskenmerken!
  • kwaliteitsgarantie conform DIN EN 131
  • volgens DGUV 208-016 (voorheen BGI 694)

Goed om te weten!
DGUV 208-016 (voorheen BGI 694) geeft een toelichting op de bepalingen van de verordening inzake de veiligheid en de gezondheid op het werk (BetrSichV) betreffende het ter beschikking stellen en het gebruik van draagbare ladders en trappen.
DIN EN 131 bestaat uit 4 delen, die betrekking hebben op benamingen, typen, functionele afmetingen, eisen, testen, aanduidingen van ladders, veiligheidsinstructies en gebruikersinformatie.
stijgtechniek:
staande trap
materiaal:
aluminium
type trede/sport:
trede(n) met traanplaatprofiel
in-/uitklapbaar:
ja
klapfunctie:
plaatsbesparend inklapbaar
verrijdbaar:
nee
sport-/dwarsverbinding:
afgekant
spreidbeveiliging:
ja
ladder uitvoering:
tweedelig
versteviging:
hoekverstevigingen bij de onderste trede
ladder voor op de trap:
nee
onderbouw:
antislip voetdoppen (SafetyCap)
certificering:
TÜV getest
    gebruik
    treden aantal
Artikelvarianten