PDP_Product
MobileLogo
Zakelijke klant Particuliere klant

MUNK Ladder

aluminium, een- of tweezijdig, in verschillende hoogtes

    gebruik
    treden aantal

Veiligheidstrap

  • Gemaakt van aluminium
  • Geflensde trap-rail verbindingen
  • Treden 80 mm diep
  • Trapafstand 235 mm
  • Ladderverbinding met 4-voudige schroefverbinding en grotere wanddikte
  • Stuuruiteinden met antislip nivello® ladderschoenen
  • Met ergonomische Ergo-Pad® gripzone
  • Klembeveiliging tegen onbedoeld openen tijdens transport

Eenzijdig:

  • Vanaf 7 treden met 2 hoge-sterkte perlon riemen als strooibescherming
  • Platform B x D 254 x 252 mm

Aan beide kanten:

  • 2 hoge-sterkte perlon riemen om spreiding te voorkomen
  • clip-step R13 loopvlak alleen tot de maximaal begaanbare trede volgens DIN EN 131

De trapladder van Günzburger Steigtechnik van robuust aluminium kan op vele manieren worden gebruikt en veiligheid staat bij dit model voorop. Hij is verkrijgbaar in verschillende versies en kan aan één of beide zijden worden beklommen. De trap-rail verbinding is geflensd en de ladderverbinding heeft een drievoudige klinknagel en een grotere wanddikte. Beide zorgen voor een betere bescherming van de gebruiker van de ladder, stabiliteit en duurzaamheid.

De R13 antisliptreden maken dit model perfect voor natte en/of geoliede werkplekken omdat het risico op uitglijden wordt beperkt, zelfs met natte of geoliede schoenzolen. Om te voorkomen dat de hele trap wegglijdt tijdens het werken, zijn de uiteinden van de ladder voorzien van antislipvoetdoppen. Alle varianten hebben een ergonomische grijpzone met een klemmechanisme dat beschermt tegen het onbedoeld openen van de ladder tijdens het transport. Het conische ontwerp bevordert ook een hoge stabiliteit. De ladder, die aan één kant kan worden beklommen, bevat twee zeer sterke singelbanden als anti-spreidbeveiliging van een variant met zeven treden naar boven. Bovendien is het een voor Nederland goedgekeurde versie in overeenstemming met de Warenwet.

In het geval van het model dat aan beide zijden kan worden beklommen, zijn de singelbanden reeds aanwezig als anti-spreidmiddel vanaf de kleinste ladder. Opgelet: de Nederlandse versie moet op verzoek worden besteld.

Goed om te weten!
DGUV 208-016 (voorheen BGI 694) geeft een toelichting op de bepalingen van de verordening inzake de veiligheid en de gezondheid op het werk (BetrSichV) betreffende het ter beschikking stellen en het gebruik van draagbare ladders en trappen.
DIN EN 131 bestaat uit 4 delen, die betrekking hebben op benamingen, typen, functionele afmetingen, eisen, testen, aanduidingen van ladders, veiligheidsinstructies en gebruikersinformatie.
stijgtechniek:
staande trap
materiaal:
aluminium
type trede/sport:
treden met R13-laag
diepte trede:
80 mm
in-/uitklapbaar:
ja
verrijdbaar:
nee
sport-/dwarsverbinding:
afgekant
veiligheidsbeugel:
ja
ladder uitvoering:
eendelig
opbergbak:
nee
ladder voor op de trap:
nee
onderbouw:
antislip nivello®-ladderschoenen

Klanten kochten ook

    gebruik
    treden aantal
Artikelvarianten