PDP_Product
MobileLogo
Zakelijke klant Particuliere klant

fetra 3-ster trappensteekwagen van aluminium

draagvermogen 200 kg, schep B x D 320 x 250 mm, H x B 1300 x 590 mm

    breedte schep

3 sterren trap trolley

  • Met 2 drie-armige wielsterren
  • 3 massief rubberen wielen, elk Ø 160 mm
  • Hoogte 1300 mm
  • Breedte 590 mm

De ideale trapklimmer!

Het dragen van zware lasten de trap op en af is een van de moeilijkste transportroutes. De traptrolley van Fetra is het perfecte hulpmiddel. Vaak worden rug en gewrichten overbelast en ontstaan blessures. Om deze te vermijden, helpt de 3-ster trap trolley. Hiermee wordt het vervoeren van zware voorwerpen over trappen en bordessen kinderspel. Hiermee kunt u allerlei producten soepel en beheerst de trap op en af vervoeren, terwijl uw rug en gewrichten worden ontzien.

10 jaar garantie biedt u deze 3-sterren traptrolley! Dankzij het materiaal aluminium heeft de trolley een laag eigen gewicht en is hij toch belastbaar. Deze traphefwagen heeft een laadvermogen van 200 kg.
Speciale veiligheidsgrepen beschermen de handen tegen verwondingen. Vooral op nauwe plaatsen kunnen handen zich gemakkelijk verwonden aan een muur of voorwerpen. Deze trolley is optimaal uitgerust om dit te voorkomen. De handvatten zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof. Dit betekent dat zij niet kostendekkend zijn in geval van een botsing.

De sterbanden bestaan uit 3 massief rubberen wielen, die in een stervorm zijn gerangschikt onder een hoek van 120 graden. Dit vermindert de benodigde kracht en het hefeffect. Er is altijd een band op de volgende trede. Hoe groter de wielen, hoe gemakkelijker het is om de trapsteekwagen over treden te verplaatsen. De massief rubberen banden zorgen bovendien voor een lage startweerstand en zijn bijzonder lekbestendig.

Kies uw 3-ster trap trolley uit 2 verschillende bakbreedtes!
Goed om te weten!
De sterwielen met 3 spaken zijn handig bij veelvuldig trappen op- en afrijden, maar ook op vlakke, gelijkvloerse ondergronden.
Hoeft u slechts af en toe trappen op en af en is de ondergrond niet zo vlak? Dan zijn sterwielen met 5 spaken beter geschikt!
Trappensteekwagens met sterwielen met 5 spaken vindt u ook in onze shop.
transporttoestel:
transportwagen
type kar:
trappensteekwagen
draagvermogen:
200 kg
set sterwielen:
3 sterren
materiaal:
aluminium
materiaal verwerking:
gelast
in-/uitklapbaar:
nee
trapslede:
nee
banden:
TPE
banden sterwielenset:
TPE
wiel-ø sterwielenset:
160 mm
wiellager sterwielenset:
kogellager
veiligheidsgreep:
ja
hoogte:
1300 mm
breedte:
590 mm
garantie:
10 jaar
    breedte schep
Artikelvarianten