PDP_Product
MobileLogo
Zakelijke klant Particuliere klant

Lutz Elektrische vatpomp voor logen

PP, opvoerhoogte 19 mwk, met verschillende dompeldieptes

    medium
    dompeldiepte

Elektrische vatpomp

voor de veilige behandeling van milieugevaarlijke vloeistoffen
  • Aansluiting G1 1/4"

De keuze is aan jou:
Vatpomp
  • bestaande uit motor, pomp en slangaansluiting

Vatpompset
  • bestaande uit een vatpomp plus 2 m lange pvc-weefselslang DN 19, tankpistool en vatadapter van PP
  • voor zuren of logen - zoutzuur, fosforzuur, chroomzuur, accuzuur, citroenzuur of dunvloeibare logen, natriumhydroxide, ammoniakwater, mierenzuur, azijnzuur etc.

Vatpompen en containerpompen van het merk Lutz zijn geschikt voor het veilig en economisch afvullen en overpompen van vloeistoffen uit stationaire of mobiele containers in verschillende afmetingen. Deze pomp is geschikt voor dunne vloeistoffen met een maximale viscositeit van 500 mPas. Het maximale debiet is 87 l/min. De gebruikte materialen en de totale constructie zijn bijzonder duurzaam en kennen slechts geringe uitvaltijden.

De veiligheid.
... bij de omgang met gevaarlijke media is het allerbelangrijkste, daarom is de vatpomp goedgekeurd volgens erkende voorschriften en normen en voldoet hij aan alle eisen van ATEX, UL, PTB, VDE en CE.

Bescherming van het milieu...
... wordt ook op dit gebied steeds belangrijker, reden waarom het ledigen van trommelresidu's, gasverplaatsing en vetvrije vulling in de pompstations een vanzelfsprekendheid zijn. De speciale emissiebeschermende vatadapter biedt bovendien maximale bescherming van het milieu en de gezondheid.

De operatie...
... is bijzonder eenvoudig. De vatpomp is bijzonder gemakkelijk te reinigen en kan indien nodig snel worden gedemonteerd. Het handwiel verbindt de pompeenheid en de motor gemakkelijk met elkaar en scheidt deze twee delen ook weer van elkaar. Bovendien dient het handwiel als handvat om de pomp gemakkelijk en veilig te vervoeren.
opslagtype gevaarlijke stoffen:
vaten-/containerhandling
vaten-/containerhandling:
pomp
max. viscositeit:
500 mPas
opslagbak:
vat, container
bediening:
elektrisch
max. pompcapaciteit l/min:
87 l/min
transporthoogte/zuighoogte:
19 m
materiaal pomp:
polypropyleen
motorvermogen:
500 W
    medium
    dompeldiepte
Artikelvarianten