PDP_Product
MobileLogo
Zakelijke klant Particuliere klant

fetra Bandenwagen

draagvermogen tot 500 kg, 2 etages, in verschillende uitvoeringen, RAL 5007

    draagvermogen

Bandenwagen

Draagvermogen tot 500 kg
  • Gelaste stalen constructie, poedercoating RAL 5007 helder blauw
  • Bandendrager variabel schroefbaar
  • banden van TPE of elastisch massief rubber

In bedrijven, werkplaatsen of als pitswagen in de motorsport, de bandenwagen van fetra kan overal worden ingezet. Vooral in de seizoenen voor het wisselen van banden is dit een handig hulpje. Met deze bandenwagen is opslag en verplaatsing van meerdere bandensets ideaal mogelijk.

De robuuste bandenwagen wordt geleverd met een garantie van 10 jaar. De gelaste stalen buisconstructie zorgt voor de nodige stabiliteit. Het oppervlak is gepoedercoat ter bescherming. Hierdoor is hij ook slag- en krasbestendig.

De banden worden opgeslagen op de bandenwagen op 2 niveaus. De banddragers kunnen naar behoefte in stappen van 150 mm op de voorste beugel worden geschroefd. Op die manier kunt u de opslagniveaus gemakkelijk aanpassen aan uw bandenmaat. Dit maakt het ook zeer gemakkelijk om verschillende bandenmaten op te bergen.

De bandenwagen is verkrijgbaar in verschillende maten. Afhankelijk van de grootte heeft de trolley een draagvermogen van 250 - 500 kg. De banden verschillen ook naargelang de maat. De wagens met een draagvermogen van 250 kg en 400 kg zijn uitgerust met TPE-banden. Dit heeft het voordeel dat de rolweerstand wordt verminderd. De uitvoering met een draagvermogen van 500 kg is voorzien van elastische massief rubberen banden.
Goed om te weten!
De bandenwagen van Fetra is Made in Germany.
transporttoestel:
transportwagen
type wagen:
bandenwagen
etages aantal:
2 stuks
euronorm:
nee
materiaal:
staal
materiaal verwerking:
gelast
stuurstang:
nee
oppervlak:
m. poedercoating
kleur:
briljantblauw // RAL5007
wielstand:
rechthoekig
garantie:
10 jaar
    draagvermogen
Artikelvarianten