PDP_Product
MobileLogo
Zakelijke klant Particuliere klant

META Palletstelling

basis- of aanbouwsectie, opslag in lengte- of dwarsrichting, veldlast max. 7500 kg, in verschillende maten

    stellingveld
    opslag
    hoogte
    parkeerplaats
    draagvermogen per pallet tot

Palletrek

voor de opslag van lichte tot middelzware pallets
  • Flexibele vakindeling dankzij in hoogte verstelbare vakniveaus
  • Hoge stabiliteit dankzij gesloten doosprofielen
  • Slijtvast oppervlak - gegalvaniseerde staanderframes van koudgevormde profielen
  • Bescherming tegen corrosie - dwarsbalken met poedercoating

Voor de directe opslag van gepalletiseerde goederen is deze palletstelling van META de beste keuze. Met een laadvermogen tot 7500 kg en in de hoogte verstelbare langsliggers kunnen pallets of stukgoederen er gemakkelijk en veilig in worden opgeslagen. De pallets kunnen kruiselings of in de lengterichting worden opgeslagen, afhankelijk van de diepte. Gesloten boxsecties garanderen een hoge stabiliteit.

De staande frames zijn gegalvaniseerd ter bescherming tegen corrosie en de dwarsbalken zijn bovendien gepoedercoat in rood-oranje RAL 2001, zodat alle oppervlakken van het rek optimaal bestand zijn tegen slijtage. De nodige vloerankers zijn reeds bij de levering inbegrepen. U kunt kiezen tussen aanbouw- of basisrekken en verschillende afmetingen. Dus zelfs na jaren kan de bestaande plank worden uitgebreid met aanbouwplanken en zo meegroeien met uw behoeften. Bovendien is er een uitgebreid gamma extra voorzieningen, zoals doorschuifbeveiligingen, gaasachterwanden of gaaslegborden, waarmee u de palletstelling optimaal kunt afstemmen op uw opslagbehoeften.
Let op!
Vak- en veldlasten

De vak- en veldlasten gelden voor stellingeenheden met min. 4 velden en min. 3 liggerparen. Voor minder velden en andere vakhoogtes gelden andere belastingen.

Technische bepalingen voor palletstellingen (uittrekbaar)

vereist Veiligheidsvoorzieningen conform DGUV 108-007.
Eindstaanders aan de gangzijde moeten minstens 500 mm hoger zijn dan het bovenste opslagniveau.
Stellingoverspanningen (onderdoorgangen) moeten zijn voorzien van een gesloten plafond (spaanplaat, houten legbord). De doorgangshoogte moet minstens 2.000 mm zijn.
Bij een veiligheidsafstand van minder dan 100 mm tussen de pallets moeten in de dubbelzijdige stelling doorschuifbeveiligingen worden aangebracht (dit geldt niet voor op rail geleide bedieningsapparaten).
Op alle eindstaanders moeten aanrijdbeveiligingen worden gemonteerd. Dit geldt ook voor doorgangen.
Als een enkelvoudige stelling vrij in de ruimte staat en één zijde niet bedoeld is voor het laden en lossen, moet hier een element worden aangebracht dat het eruit vallen van lading voorkomt, bijv. door middel van een draadgaaswand.
Op alle stellingen moet het draagvermogen worden vermeld.
Er moeten minstens 2 etages aanwezig zijn.
Minimum betonkwaliteit van de halvloer: normaal beton met minimale sterkteklasse C20/25 en een dikte van 200 mm.
Goed om te weten!
De palletstelling is onderworpen aan kwaliteitsborging door testen van materiaal, constructie en statica (RAL-RG 614/2 (21), FEM 10.2.02). Statische documentatie volgens prEN 15512, editie 2006. Voldoet aan de DGUV-regel 108-007 (voorheen BGR 234) en de productie is onderworpen aan permanente fabriekstesten conform DIN ISO 9001.


Niet gevonden wat u zoekt?
We bieden u graag een oplossing op maat aan. Neem voor een individuele planning contact met ons op. Onze buitendienst neemt graag telefonisch contact met u op of komt naar u toe voor een persoonlijk gesprek bij u op kantoor.
meubeltype:
stelling
stellingtype:
palletstelling
levering:
gedemonteerd

Klanten kochten ook

    stellingveld
    opslag
    hoogte
    parkeerplaats
    draagvermogen per pallet tot
Artikelvarianten