PDP_Product
MobileLogo
Zakelijke klant Particuliere klant

Moravia Waarschuwingsmarkering

PE-folie, zelfklevend, in verschillende uitvoeringen

    type oppervlakte
    kleur markering

Waarschuwingsmarkering

goed waarschuwingseffect in alle lichtomstandigheden
  • Biedt de beste bescherming tegen ongevallen op de werkplek
  • Dimensionaal stabiel - gemaakt van zelfklevende PE-folie

Je hebt de keuze:

  • Alleen voor gebruik binnenshuis - niet-reflecterende uitvoering volgens DIN 4844.
  • Voor gebruik binnen en buiten - reflecterende versie volgens DIN 4844
  • Voor gebruik binnen - fotoluminescente uitvoering volgens DIN 67510

Voorkom ongevallen en verwondingen op de werkplek! Dit is heel gemakkelijk met de waarschuwingsmarkering in de vorm van plakband! De zelfklevende PE-folie kan snel en gemakkelijk worden aangebracht en gevarenzones worden gemarkeerd. Werkonderbrekingen en kosten voor reparaties worden zo beperkt.

U kunt de waarschuwingsmarkeringstape bij ons in verschillende uitvoeringen krijgen. De waarschuwingsmarkering is verkrijgbaar in de kleuren geel/zwart en rood/wit, in een reflecterende en niet-reflecterende versie. Beide versies zijn geschikt voor gebruik binnenshuis volgens DIN 4844, de reflecterende tape is ook geschikt voor gebruik buitenshuis.
De fotoluminescente uitvoering volgens DIN 67510 in lux wit/zwart is ook bedoeld voor gebruik binnenshuis. Hiermee kunt u gevaarlijke plaatsen en obstakels beveiligen, zelfs als de verlichting uitvalt. Zo heb je een goed waarschuwingseffect in alle lichtomstandigheden.

Volgens ASR A1.3 wordt de geel/zwarte waarschuwingsmarkering bij voorkeur gebruikt voor permanente gevarenzones. Dit zijn bijvoorbeeld plaatsen waar mensen gemakkelijk tegen elkaar kunnen botsen of snel kunnen vallen. Het rood/wit gearceerde waarschuwingslint markeert gebieden die gedurende een beperkte periode gevaar opleveren. Dit kan een opgravingsput zijn of een mobiel object. In ieder geval moeten potentieel gevaarlijke plaatsen worden gemarkeerd of beveiligd.
afbakening en verkeer:
veiligheidsuitrusting
beheerssysteem:
vloermarkering
markeringstype:
plakband
materiaal:
PE-folie
fixatie:
zelfklevend
antislip:
nee
    type oppervlakte
    kleur markering
Artikelvarianten