Category
MobileLogo
076 30 300 69 
Zakelijke klant Particuliere klant

Stellingaccessoires

Of het nu afbakeningssystemen, veiligheidselementen of stellingmarkeringen zijn – u vindt de ideale stellingaccessoires bij UDO BÄR. Op de werkvloer is een overzichtelijke en ordelijke opslag van verschillende materialen in stellingen die daar specifiek voor zijn bedoeld onontbeerlijk. In veel gevallen is het bovendien nodig de stellingen te markeren of te beschermen met accessoires. Om de opslag van uw apparatuur, goederen of materialen in de professionele stellingen van UDO BÄR daarom nog veiliger en overzichtelijker te maken, vindt u in het assortiment een grote selectie aan stellingaccessoires.
42 resultaten
META Stellingaanrijdbeveiliging, enkele plank, lengte 1100 mm
META Stellingaanrijdbeveiliging, enkele plank, lengte 1100 mm
enkele plank, HxL 400x1100mm, staal, geel/zwart
binnen 2 weken
hofe Stellingaanrijdbeveiliging GRAVIS L-profiel, hoogte 400 mm
hofe Stellingaanrijdbeveiliging GRAVIS L-profiel, hoogte 400 mm
L-profiel, H 400mm, geel/zwart
binnen 2 weken
hofe Stellingaanrijdbeveiliging GRAVIS U-profiel, hoogte 400 mm
hofe Stellingaanrijdbeveiliging GRAVIS U-profiel, hoogte 400 mm
U-profiel, H 400mm, geel/zwart
binnen 2 weken

De stellingaccessoires voor uw magazijn

De meeste bedrijven hebben tegenwoordig een magazijn om er diverse soorten goederen in op te slaan. Bij UDO BÄR vindt u een groot aantal verschillende stellingen, zoals palletstellingen, draagarmstellingen, verticale stellingen en breedvakstellingen. Omdat de behoeften echter nogal uiteenlopen, bevat het assortiment van UDO BÄR per model de bijbehorende stellingaccessoires. Deze zijn onderverdeeld in afbakeningssystemen, veiligheidselementen en stellingmarkeringen. Zo vindt u snel precies die stellingaccessoires waarnaar u op zoek bent.

 

Afbakeningssystemen voor uw stellingen

Veel bedrijven herkennen het probleem: vaak rijden medewerkers met hun heftrucks tegen de stellingen. Niet alleen de stellingen zelf, maar ook de goederen op de stellingen raken daardoor beschadigd. Door gebruik van de juiste stellingaccessoires kan dit probleem worden opgelost. UDO BÄR heeft de juiste afbakeningssystemen die uw magazijn beschermen. Het systeem van afzetpaal en band is bijzonder veilig en snel neergezet. Met behulp van palen kunt u het gebied dat moet worden afgebakend eenvoudig afzetten en vervolgens de banden spannen. Deze zijn geïntegreerd in de paal en rollen vanzelf op. Dit systeem is bijzonder praktisch voor bedrijven die steeds weer andere gebieden moeten afzetten, want deze methode is zeer flexibel inzetbaar. Het muur-bandsysteem uit de categorie stellingaccessoires wordt aan de muur vastgezet en is voor afstanden van 10 tot 20 meter te gebruiken. Het wordt magnetisch vastgezet, waardoor ook deze modellen flexibel inzetbaar zijn.

 

Veiligheidselementen voor uw magazijn

In grote magazijnen gebeuren er nogal eens ongelukken met heftrucks. Deze rijden per ongeluk tegen de stellingen en in een mum van tijd zijn er weer enkele reparaties nodig. In het assortiment van UDO BÄR vindt u qua stellingaccessoires de veiligheidselementen die u aan uw magazijnstellingen kunt monteren. Dankzij het gebruik van de typische waarschuwingskleuren zorgen deze producten dat niet alleen uw goederen, maar ook uw medewerkers optimaal beschermd zijn. Zo kunt u doorgangen en stellingen praktisch en goed beschermen.

 

Stellingmarkeringen voor optimale overzichtelijkheid van uw magazijn

U moet veel producten inslaan en vaak bent u het overzicht kwijt? Dan bent u bij de categorie stellingaccessoires aan het goede adres, want hier vindt u ook de praktische markeringen voor de verschillende modellen. Magnetische etikettenhouders zijn een uitstekend alternatief om de afzonderlijke stellingen te markeren. De voorkant bestaat uit een stabiel transparant vlak, zodat ook een scanner de verschillende codes kan lezen. Aan de bovenkant en zijkant zijn deze varianten open, zodat de kartonnen inserts met tekst er zonder problemen kunnen worden ingeschoven. Deze alternatieven vindt u onder stellingaccessoires in diverse formaten, zodat u ook voor uw magazijn de juiste producten kunt vinden. Daarnaast vindt u hier de displayborden, die door hun grotere formaat meer ruimte bieden voor uitvoeriger informatie over de ingeslagen goederen. Nog een voordeel is de onderverdeling in verschillende kleuren, zodat uw medewerkers een nog beter overzicht hebben.

 

Stellingaccessoires bestellen bij UDO BÄR

Naast de afzonderlijke stellingen vindt u bij UDO BÄR een breed aanbod aan bijpassende accessoires. Zo kunt u uw magazijn naar wens uitbreiden en kunnen uw medewerkers met meer comfort hun werk doen. Profiteer van bijzonder hoge kwaliteit en gunstige prijzen en bestel uw stellingaccessoires vanaf nu bij UDO BÄR.

Merken van de categorie Stellingaccessoires

Extra stellinguitrusting

Alles weergeven

Laatst bekeken
Alles weergeven