PDP_Product
MobileLogo
Zakelijke klant Particuliere klant

RAU Verrijdbare werkbank Serie 8000

met wielen of neerlaatbaar wielonderstel, in verschillende uitvoeringen

    uitvoering frame
    werkbank uitrusting
    breedte

Mobiele werkbank

mobiliteit en stabiliteit in één
  • duurzaam en vormvast - massief beukenhouten blad met vingerlasverlijming en milieuvriendelijke geraffineerde lijnolie
  • Robuust en slagvast - stalen constructie met poedercoating
  • gemakkelijk uittrekbaar - laden op rolgeleidingen
  • Bescherming tegen toegang door onbevoegden - afsluitbaar met centraal vergrendelingssysteem
  • vloervriendelijk verrijdbaar - 2 zwenk- en 2 bokwielen met niet-strepende TPE-banden

De keuze is aan jou:
Standaarduitvoering
  • staat stevig - zwenkwielen met rem

Neerlaatbare uitvoering
  • staat extra stevig - frame neerlaatbaar met excentrische hendel

Verhoog de efficiëntie bij het werken met deze werkbank!

Er zijn veel werkbanken en voor bijna elke toepassing is er wel een andere. Deze werkbank is de ideale partner als u flexibel de plaats van gebruik wilt kiezen. De meeste werkbanken worden na levering niet veel meer verplaatst of getolereerd. Een van de redenen hiervoor is dat een dergelijke werkbank vrij zwaar is door zijn robuustheid. Als de werkbank dus op meer dan één plaats nodig is, is er vaak een werkbank op elke geschikte plaats.
Als u voor de uitdaging staat dat de werkbank niet alleen op één vaste plaats nodig is, dan is deze werkbank met onderstel precies het juiste voor u!

De versie met een neerlaatbaar onderstel kan in één handomdraai van een stationaire werkbank in een mobiele werkbank worden omgetoverd. Het chassis kan gemakkelijk omlaag worden gebracht via een excentrische hendelbediening. Dankzij de duwstang kunt u de tafel gemakkelijk naar zijn bestemming verplaatsen. De 2 zwenkwielen en 2 bokwielen maken een gemakkelijk transport van A naar B mogelijk. Met de niet-markerende, thermoplastische rubberbanden kan de werkbank gemakkelijk over de misschien niet zo gladde werkplaatsvloer worden verplaatst. Voor een korte tussenstop zijn de zwenkwielen voorzien van blokkering. Eenmaal op uw bestemming aangekomen, klapt u het onderstel gewoon weer in en staat de werkbank stevig op zijn 4 poten op de vloer.

Het frame zelf is gemaakt van een stevige vierkante stalen buis, de kasten en laden zijn gemaakt van plaatstaal. Het gehele oppervlak is gepoedercoat in lichtgrijs (RAL7035). Dit beschermt het oppervlak tegen stoten en schokken. Vooral in de werkplaats, de productie of in het magazijn kan het snel gaan met zwaar materieel.
Het werkblad bestaat uit een 40 mm dik massief beukenhouten paneel. Deze is voorzien van vernisolie ter bescherming. Hier zoekt u gewoon uw geschikte plaatmaat.

U kunt ook kiezen tussen de verschillende versies van de werkbank: met laden en kast, met legplanken en kast of gewoon met een doorlopend rek.
De laden met rollagers zijn voor 90% uittrekbaar en bieden gemakkelijk toegang tot de inhoud. Handgrepen over de hele lengte met etiketstroken en transparante deksels zorgen ervoor dat u alles altijd opgeruimd houdt en een duidelijk overzicht hebt. Dit bespaart u vervelend zoekwerk en geeft u meer tijd voor de echt belangrijke dingen. Als bijkomend kenmerk hebben de laden een antiterugtrekinrichting en een zelfsluitend mechanisme. De terugtrekbeveiliging voorkomt dat de laden automatisch weer sluiten als de werkbank niet op een volledig vlakke vloer staat. Het zelfsluitend mechanisme zorgt er daarentegen voor dat de laden volledig sluiten. Dit is belangrijk bij het verplaatsen van de werkbank, zodat open laden niet over het werkblad uitsteken en bij het verplaatsen vast komen te zitten aan voorwerpen.
De kasten bieden u ook de mogelijkheid om grotere onderdelen op uw werkplek op te slaan. De kastdeuren kunnen tot 180° worden geopend en zorgen er zo voor dat de volledige kastruimte kan worden benut.


Niet gevonden wat u zoekt?
We bieden u graag een oplossing op maat aan. Neem voor een individuele planning contact met ons op. Onze buitendienst neemt graag telefonisch contact met u op of komt naar u toe voor een persoonlijk gesprek bij u op kantoor.
meubeltype:
tafel
type tafel:
werkbank
hoogte:
880 mm
diepte:
700 mm
dikte plaat:
40 mm
in hoogte verstelbaar:
nee
elektrisch geleidend:
nee
materiaal plaat:
beuken
vorm onderstel:
4-voetonderstel
materiaal onderstel:
staal
oppervlak onderstel:
m. poedercoating
kleur onderstel:
lichtgrijs // RAL7035
verrijdbaar:
ja
wielen aantal/soort:
2 zwenk- en 2 bokwielen
banden:
rubber
materiaal velg:
polypropyleen
levering:
voorgemonteerd
garantie:
10 jaar
    uitvoering frame
    werkbank uitrusting
    breedte
Artikelvarianten