PDP_Product
MobileLogo
Zakelijke klant Particuliere klant

stumpf Ladekast MovaFlex

met maximaal 14 laden, draagvermogen/lade 75 kg, front RAL 7035 of RAL 5010

    breedte
    laden aantal
    kleur voorkant

Ladekast

  • Stabiele plaatstalen constructie, poedercoating éénkleurig lichtgrijs RAL 7035 of corpus lichtgrijs RAL 7035, deuren of fronten gentiaanblauw RAL 5010
  • Afsluitbaar met cilinderslot incl. 2 sleutels
  • Laden met telescopische uittrekfunctie, 100 % uittrekbaar, met meervoudige uittrekstop, max. belasting per lade 75 kg

De MovaFlex ladekast van stumpf helpt u om nog meer orde te houden in de werkplaats. Kan ideaal worden gecombineerd met alle kasten uit de MovaFlex-serie - en creëert zo veel opbergruimte voor gereedschap en andere werkbenodigdheden!

De stevige plaatstalen constructie is afgewerkt met een getextureerde poedercoating. Dit maakt de ladekast ongevoelig en het oppervlak slag- en krasvast. Kies tussen een ladekast in één kleur in lichtgrijs RAL7035 of een werkplaatskast met laden in gentiaanblauw RAL5010 en een corpus in lichtgrijs RAL7035. Wij bieden kasten met een verschillend aantal laden. Door de gelijke diepte van 500 mm kunnen de ladekasten optimaal met elkaar worden gecombineerd.

De lades zijn 100% uittrekbaar dankzij de telescopische uittrekfunctie. Dit geeft u een volledig zicht op en toegang tot de inhoud van de laden. Een meervoudige uittrekstop voorkomt dat meerdere laden tegelijk worden uitgetrokken, waardoor de kast zou kunnen kantelen. Dit is vooral belangrijk wanneer de laden volledig geladen zijn. Eén lade heeft een draagvermogen van 75 kg.
Alle laden worden samen vergrendeld via een centraal systeem met cilinderslot. Bij het toestel worden 2 sleutels geleverd.
De laden kunnen gemakkelijk worden geopend met de aluminium handgreep. De staaf is voorzien van een kleurcoderingssysteem en kan worden geëtiketteerd met doorlopende etiketten. Dit maakt het nog gemakkelijker om alles op orde te houden en snel terug te vinden. Dit bespaart kostbare tijd!

Het bijzondere van de MovaFlex ladekast is dat hij gemakkelijk kan worden vervoerd met een pallettruck of vorkheftruck door middel van een onderstel als accessoire. Het maakt niet uit of de kast leeg of vol is. Het is het beste om de basis nu te bestellen!

Goed om te weten!
In de MovaFlex-serie zijn ook bijpassende kasten met openslaande deuren of roldeuren verkrijgbaar. Deze zijn perfect te combineren met de ladekasten.


Niet gevonden wat u zoekt?
We bieden u graag een oplossing op maat aan. Neem voor een individuele planning contact met ons op. Onze buitendienst neemt graag telefonisch contact met u op of komt naar u toe voor een persoonlijk gesprek bij u op kantoor.
meubeltype:
kast
type kast:
ladekast
materiaal:
plaatstaal
hoogte:
900 mm
diepte:
500 mm
kast uitrusting:
lades
beletteringsveld:
etiketteervlak
draagvermogen lade:
75 kg
legbord-/niveautype:
Stalen bodem
uittrekrail lade:
telescooprail
uittrekbare lade:
100 %
kleur romp:
lichtgrijs // RAL7035
oppervlak romp:
m. poedercoating
oppervlak front:
m. poedercoating
uittrekblokkering:
ja
soort uittrekking:
lade voor zware lasten
afsluitbaar:
ja
sluitsysteem:
centrale vergrendeling
scheidingswand:
nee
greep:
greeplijst
verrijdbaar:
nee
garantie:
5 jaar

Klanten kochten ook

    breedte
    laden aantal
    kleur voorkant
Artikelvarianten