PDP_Product
MobileLogo
Zakelijke klant Particuliere klant

Kappes Grootvolumekast RasterPlan®

met zichtbakken, H x B x D 1950 x 1130 x 590 mm, RAL 7035

    type deur
    kast uitrusting
    aantal bakken x maat

Kast met grote capaciteit

optimaal uitgerust
  • Robuust en slagvast - stalen constructie met poedercoating
  • Hoge deurstabiliteit door doorlopende stanggeleiding
  • Bescherming tegen toegang door onbevoegden - driegrendel veiligheidscilinderslot met verzonken draaigreep
  • Flexibele indeling dankzij in hoogte verstelbare legborden
  • Gemakkelijk uittrekbaar bij zware belasting - Laden op telescopische rails met volledige uittrekbaarheid

De RasterPlan kast met grote capaciteit van Kappes biedt een individuele en ideale oplossing voor overzicht en orde op de werkplek. De combinatie van de basiselementen van open opbergbakken, legborden, laden, geperforeerde en sleufpanelen in één kast resulteert in een flexibel opbergsysteem. De kast is verkrijgbaar zonder of met laden. In de versie met laden zijn de laden volledig uittrekbaar en telescopisch geleid. De laden kunnen vanaf halve hoogte naar wens worden gebruikt, zodat u de kast individueel kunt inrichten. De verzinkte legborden zijn in hoogte verstelbaar in stappen van 10 mm en kunnen ook in de werkplaatskast gemakkelijk volgens uw wensen worden gerangschikt.

Het oppervlak van de robuuste stalen kast is voorzien van een poedercoating in een neutrale kleur RAL 7035 lichtgrijs. De dubbelwandige, versterkte deuren dienen tevens als geperforeerd paneel met sleuven en maken de eenvoudige bevestiging van open front opbergbakken en hakenassortimenten mogelijk. Dankzij de openingshoek van meer dan 200° kunt u elke hoek van de kast benutten en er zonder problemen bij. Het 3-bouts veiligheidscilinderslot met verzonken draaigreep beschermt de inhoud van de kast tegen onbevoegde toegang en diefstal. Groeps- en hoofdsleutels zijn op aanvraag verkrijgbaar.

De carrosserie en de deuren zijn voorzien van open opbergbakken in verschillende afmetingen, die voldoende opbergruimte bieden voor kleine onderdelen en materialen. FAVORIT opbergbakken met open voorzijde zijn gemaakt van slagvast polyethyleen en zijn dus fysiologisch en ecologisch veilig. Bovendien zijn de bakken vormvast en bestand tegen vele oliën, oplosmiddelen, logen en zuren. Vanwege de kwaliteit hebben de opbergbakken met open voorzijde een garantie van 5 jaar.
De gladde oppervlaktestructuur zorgt voor een optimale benutting van het volume en de opslagbak met open voorzijde is daardoor snel en gemakkelijk te reinigen. De stellingkast is voorzien van een versterkte handgreep en stootuitsparing en een stabiele etikethouder bij de inspectieopening. Extra etiketten tegen meerprijs houden de duidelijkheid van het systeem in stand. De kleur van de opbergbakken met open voorzijde is afhankelijk van de beschikbaarheid.
meubeltype:
kast
type kast:
universele kast
hoogte:
1950 mm
breedte:
1130 mm
diepte:
590 mm
draagvermogen legbord:
50 kg
materiaal kist:
polyethyleen
kleur romp:
lichtgrijs // RAL7035
kleur voorkant:
lichtgrijs // RAL7035
oppervlak romp:
m. poedercoating
oppervlak front:
m. poedercoating
sluitsysteem:
cilinderslot
sluitfunctie:
sluitmechanisme met 3 grendels
onderbouw:
sokkel
materiaal:
plaatstaal
in hoogte verstelbaar legbord:
10 mm
oppervlak legbord:
verzinkt
afsluitbaar:
ja
scheidingswand:
nee
vergrendeling:
driezijdig
openingshoek deur:
200 °
greep:
draaigreep
verrijdbaar:
nee
    type deur
    kast uitrusting
    aantal bakken x maat
Artikelvarianten