PDP_Product
MobileLogo
Zakelijke klant Particuliere klant

C+P Extra hoge wandkast ERGO

met of zonder openslaande deuren, H x B x D 830 x 700 x 300 mm, 3 legborden, in grijs of groen

    meubeltype
    kleur romp

Wandkast

met of zonder deuren
  • Robuust en slagvast - gelaste stalen constructie met poedercoating
  • Versterkte stabiliteit van de deur dankzij het kokerprofiel
  • gepatenteerd Ergo-Lock - verzonken greep gewoon dichtdrukken om te sluiten en afsluitbaar met 3-punts cilinderslot- robuust en slijtvast - legborden van verzinkt staal
  • Flexibele indeling dankzij in hoogte verstelbare legborden

De keuze is aan jou:

  • snel bij de hand of beschermd - als stelling of kast met afsluitbare deuren

De praktische Ergo-wandkast van C+P uit plaatstaal helpt u om ruimte en nog meer orde te scheppen. Door de wandbevestiging blijft de vloer vrij en heeft u meer mogelijkheden om de ruimte onder de kast te benutten. Of het nu in de werkplaats of in de fabriek is, de stalen kast kan op bijna elke plaats ideaal worden gebruikt. De kast wordt geleverd met 5 jaar garantie voor u!

De wandkast is verkrijgbaar met of zonder massieve plaatstalen deuren. De versie zonder deuren is gelijkwaardig aan een wandplank en geeft u snel toegang tot de inhoud. Met de afsluitbare deuren kunt u het echter beschermen tegen toegang door onbevoegden. Met het 3-bouts verzonken handgreep slot "Ego-Lock" kunt u letterlijk uw spullen achter slot en grendel krijgen in een mum van tijd. De kast wordt geleverd met 2 sleutels voor het veiligheidscilinderslot. Ondanks de dubbele vleugeldeur is echter ook een optimale toegang tot de inhoud mogelijk, net als bij de rekkenkast. De deuren hebben een openingshoek van 110° en daardoor kunt u ongehinderd in de wandkast reiken.

Zowel de kast als de legplank zijn elk voorzien van 3 legplanken. De legborden zijn in hoogte verstelbaar in stappen van 15 mm. Dit heeft het voordeel dat ook grotere voorwerpen kunnen worden opgeborgen en dat de afstand tussen de legborden individueel kan worden ingesteld. Dit betekent ook dat er geen ruimte wordt verspild. Elk legbord heeft een draagvermogen van 50 kg. Dit betekent dat u er ook zwaarder gereedschap of soortgelijke voorwerpen in kunt opbergen. Als u meer ruimte nodig heeft, bestelt u gewoon direct een extra plank.

De legplanken zijn gegalvaniseerd, terwijl de rest van de wandkast of wandplank is voorzien van een kachelemaille-afwerking. U kunt kiezen tussen lichtgrijs RAL7035 of resedagroen RAL6011.
hoogte:
830 mm
breedte:
700 mm
diepte:
300 mm
legborden / schappen aantal:
3 stuks
materiaal:
plaatstaal
legbord-/niveautype:
Stalen bodem
oppervlak legbord:
verzinkt
in hoogte verstelbaar legbord:
15 mm
garantie:
5 jaar
oppervlak romp:
gemoffeld

Klanten kochten ook

    meubeltype
    kleur romp
Artikelvarianten