PDP_Product
MobileLogo
Zakelijke klant Particuliere klant

Franken Whiteboardstift JumboMarker met schuine punt

lijndikte 4-12 mm, in verschillende kleuren

    kleur

Board pen met wigvormige punt

geurloos en navulbaar
  • Milieuvriendelijk en aangenaam in gebruik - met navulbare reukloze pigmentinkt
  • Gemakkelijk te verwijderen - droog afvegen

Je hebt de keuze:

  • Een- of meerkleurig - in verschillende kleuren of geassorteerde kleuren

Deze schoolbordstift van Franken heeft een extra brede lijndikte. Hierdoor zijn markeringen, tekeningen en geschriften gemakkelijk te zien, zelfs van een afstand. Dit heeft het voordeel dat collega's die verder naar achteren zitten ook iets kunnen zien in de vergadering.

De pen is ideaal voor whiteboards en schoolborden. De jumbo marker is gemakkelijk uit te vegen op gladde oppervlakken. Ideaal om te brainstormen en ideeën te verzamelen, maar ook om onderwerpen te illustreren.

De whiteboard marker heeft een wigvormige punt. Dit betekent dat niet de hele streekbreedte hoeft te worden gebruikt, wat vaak een voordeel is bij het schrijven. De lijndikte varieert van 4 tot 12 mm, afhankelijk van hoe u de marker in de hand houdt.

U krijgt de whiteboard markers in een voordelige verpakking met 4 stiften. U kunt kiezen tussen 4 jumbo markers in dezelfde kleur of een mix van alle 4 de kleuren: 1x elk rood, groen, blauw en zwart.
De verf bestaat uit reukloze pigmentinkt. Als de boardmarker leeg is, kan hij gemakkelijk worden bijgevuld. Het feit dat het herbruikbaar is, maakt de investering in de boardmarkers van Franken de moeite waard.
uitrusting met informatie:
accessoire
puntvorm:
beitelpunt
streepdikte:
4-12 mm
bordaccessoires functie:
droog afwisbaar

Klanten kochten ook

    kleur
Artikelvarianten