PDP_Product
MobileLogo
Zakelijke klant Particuliere klant

Hymer Verrijdbare platformladder

in-/uitklapbaar, platform 400x400 mm, aluminium, in verschillende hoogtes

    hoogte sokkel

Opklapbare platformladder

veilig in gebruik en ruimtebesparend op te bergen
  • dicht bij het object werken dankzij geringe standbreedte
  • extra veilige stand - door inhangbare schoren
  • beklimmen en afklimmen zonder ongelukken - treden en bordes met antislipprofiel, voorkant treden op gelijke hoogte met bomen
  • Alles inbegrepen - grote opbergbak met emmerhaken
  • comfortabel en veilig staan tijdens langere werkzaamheden dankzij platform met groot oppervlak
  • trede-boomverbinding afgerond
  • staat stevig, klapt niet onbedoeld in - met uithangbare, stijve schoren- veilig op- en afstappen dankzij ergonomisch gevormde leuning aan beide zijden
  • mobiel en toch stabiel - uiteinden trapbomen met antislip en verwisselbare laddervoeten, steungedeelte extra met 2 wielen
  • duurzaam en licht - van naadloos getrokken en hoogvaste aluminium persprofielen

De plateauladder van Hymer is bijzonder geschikt voor nauwe gebruiksruimten. De ladder is gemaakt van zeer sterke en corrosiebestendige speciale aluminiumprofielen en is absoluut robuust en duurzaam. De volledige constructie heeft een garantie van 10 jaar en voldoet aan DGUV 208-016 en DIN EN131.

De leuning aan beide zijden zorgt voor maximale veiligheid. Het model is bij uitstek geschikt voor toepassingsgebieden waar het gebruik van platformladders met een breed chassis niet mogelijk is of waar een nauwe zijdelingse benadering van stellingen vereist is. De torsiebestendige rechthoekige ladderbomen en de verwisselbare, slipvrije kunststof schoenen aan de ladderboomuiteinden zorgen voor een bijzondere stabiliteit en een hoog werkcomfort. Bovendien zorgen de inhaakpoten voor een grote stabiliteit. Transport en opslag zijn ook geen probleem, want de ladder kan worden ingeklapt om ruimte te besparen en het steungedeelte is voorzien van twee zwenkwielen.


Zowel de sporten als het werkplatform zijn voorzien van antislip ribbels om een stevige voetafdruk te garanderen. Dankzij het praktische opbergbakje kan al het nodige keukengerei binnen handbereik worden bewaard en dankzij de haak is er ook plaats voor emmers.

Kwaliteitskenmerken!
  • kwaliteitsgarantie conform DIN EN 131

Goed om te weten!
DGUV 208-016 (voorheen BGI 694) geeft een toelichting op de bepalingen van de verordening inzake de veiligheid en de gezondheid op het werk (BetrSichV) betreffende het ter beschikking stellen en het gebruik van draagbare ladders en trappen.
DIN EN 131 bestaat uit 4 delen, die betrekking hebben op benamingen, typen, functionele afmetingen, eisen, testen, aanduidingen van ladders, veiligheidsinstructies en gebruikersinformatie.
stijgtechniek:
platformladder
laddertype:
verrijdbare treden-platformladder
materiaal:
aluminium
gebruik:
eenzijdig
breedte sokkel:
400 mm
diepte sokkel:
440 mm
type trede/sport:
trede(n) met traanplaatprofiel
diepte trede:
80 mm
sport-/dwarsverbinding:
afgekant
ladder voor op de trap:
nee
in-/uitklapbaar:
ja
onderbouw:
vervangbare laddervoeten
verrijdbaar:
ja
spreidbeveiliging:
ja
veiligheidsbeugel:
ja
leuning:
beide zijden
opbergbak:
ja
norm:
DIN EN 131
norm trbs (technische regels voor bedrijfsveiligheid):
TRBS 2121-2
garantie:
10 jaar

Klanten kochten ook

    hoogte sokkel
Artikelvarianten