PDP_Product
MobileLogo
Zakelijke klant Particuliere klant

Durable Ladeblok VARICOLOR® in grijs

met maximaal 10 laden, incl. etiketvensters, kunststof, grijs

    laden aantal

Ladebak

klassiek ontwerp met een modern tintje
  • Perfect georganiseerd en alles binnen handbereik - met fijne gekleurde lijnen wanneer de laden gesloten zijn
  • Kan individueel worden geëtiketteerd - inclusief etiketteringsvensters en vervangbare insteeketiketten
  • Licht en stil - geruisloze laden met uittrekstops
  • Stabiel - gemaakt van plastic
  • Stabiel - met anti-slip voetjes

Schep orde met systeem en ontwerp!
De VARICOLOR® ladebox van Durable helpt niet alleen om nog meer orde te scheppen, hij ziet er ook nog eens fantastisch uit! Fijne kleurlijnen op de laden contrasteren met het effen grijze lichaam. De ladebox is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook functioneel! Omdat de gekleurde lijnen helpen bij een betere oriëntatie en organisatie op uw bureau.

De ladebak is gemaakt van kunststof. De romp is lichtgrijs, de fronten van de laden zijn donkergrijs. De lades zijn van binnen gekleurd. De kleur is van buitenaf zichtbaar als een dunne streep wanneer de laden gesloten zijn. Elke lade heeft een andere kleur, waardoor een mooi kleurverloop ontstaat door de overeenkomstige opstelling. De doos hoeft dus niet te worden verstopt en kan ook goed zichtbaar op uw bureau staan.

De laden zijn geschikt voor formaten tot DIN A4, C4 en ook voor folio- en briefformaten. Met andere woorden, geschikt voor de meest gangbare papierformaten op kantoor.
Orde op de werkvloer heeft ook structuur nodig! Voor een optimale oriëntatie gebruikt u gewoon de bijgevoegde etiketteringsvensters. Deze kunnen individueel worden geëtiketteerd met gemakkelijk vervangbare insteeketiketten. Etiketteren met de computer is ook mogelijk. Zodat jij en anderen precies weten waar ze wat kunnen vinden.

De laden hebben een geruisloze soepele loop. Geen rukken meer aan de lades, geen irritante geluiden. Bovendien is de ladebak voorzien van een uittrekstop. Dit voorkomt dat de lade per ongeluk helemaal wordt uitgetrokken. Bijna iedereen kent het probleem en het daaropvolgende spel van geduld om de lade en de inhoud ervan weer op het juiste spoor te krijgen. De uittrekstop zal dit voorkomen!

Aan de onderzijde van de ladebak bevinden zich antislipvoetjes van kunststof. Zo blijft hij goed op zijn plaats. De box kan dus worden gestapeld of in rijen worden geplaatst op alle dressoirs en kantoorkasten met standaardafmetingen. Het elegante ontwerp van de ladekast maakt hem geschikt voor vrijwel elke omgeving.

U kunt kiezen tussen een box met 5, 7 of 10 laden. Of u kunt er meerdere nemen met verschillende aantallen laden en ze naast of op elkaar zetten. Dit is mogelijk omdat de ladeboxen ondanks het verschillende aantal laden dezelfde buitenafmetingen hebben.
kantoorhulp:
opbergplek
type plank:
ladeblok
hoogte:
292 mm
breedte:
280 mm
diepte:
356 mm
formaat:
DIN A4/DIN C4/Folio
vak uitrusting:
schrijfvlak en insteeketiketten, vervangbaar
box uitrusting:
rubberen antislipvoeten
materiaal:
kunststof
kleur:
grijs

Klanten kochten ook

    laden aantal
Artikelvarianten